donderdag 24 mei 2012

SOENDA FESTIVAL 2012


Het is de afgelopen dagen eindelijk heerlijk weer geworden en ik denk dat ik wel voor iedereen kan spreken dat we hier echt wel aan toe waren toch? Zomers weer maakt de dagen stukken leuker, of je nou in de tuin lekker gaat bijkleuren, een drankje drinkt op het terras of een festivalletje pakt met je vrienden! Nu we tegen de maand juni aanlopen, komen er steeds meer festivals op de planning zoals Soenda Festival 2012 aanstaande zaterdag 26 mei in Utrecht! Utrecht is ‘our hometown’ dus KittehsCupcakes is dan ook zeker aanwezig op Soenda Outdoor, kom jij ook een dansje doen?!
Check onderstaande video van Soenda Festival 2011 voor een voorproefje van aankomende zaterdag!  Als we het weerbericht mogen geloven, hebben we zaterdag een lekkere temperatuur voor een goed feestje! Weinig kans op regen en niet al te warm, woohooo! Sms, WhatsApp, Ping of bel je vriendinnen/vrienden op en laten we met z’n allen van Soenda Outdoor 2012 een nog mooier feestje maken!Tara zal je springend en swingend vinden voor de dj booth, waar zij helemaal los zal gaan en mij zal je ook rond zien lopen met een camera om voor de thuisblijvers eens vast te leggen wat zij gaan missen! ;) Kom zeker even dansen met ons en poseren voor de camera als je wel aanwezig bent!  
Kan je overdag en in de avond niet of ben jij gewoon een diehard partyanimal en wil je ’s nachts ook nog door? Soenda heeft dit jaar niet 1, maar 2 Afters! In de Poema (Utrecht) én in de Toffler (Rotterdam) staat een mooie line-up op je te wachten, waar je in de vroege uurtjes nog even door kan feesten!
xoxo Larissa & Tara
Soenda Festival 2012 
Ruigenhoek, Utrecht
Kaarten: €42,50
12:00-23:00*Kom vanmiddag nog even terug op KTCC voor een nieuwe MY LIFE IN IPHONE PHOTO'S! :-D
♥ Follow us on Bloglovin / Facebook / Youtube 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen