zaterdag 19 mei 2012

Laat je Converse All Stars customizen!


Jullie weten dat ik helemaal gek ben van m'n witte Converse All Stars, ik heb ze heel vaak aan, jullie hebben ze al regelmatig voorbij zien komen in 'outfits of the days' en ik ben er gewoon gek op! Het zijn super comfy en basic schoenen en ik vind dat eigenlijk iedereen ze wel in de kast moet hebben staan. Vind je die witte All Stars iets te saai, dan heb ik een leuke tip voor je; lees snel verder!

Bij aankoop van een paar witte Converse All Stars (my favorites!!) krijg je de customizing van je Chucks gratis! Vandaag en morgen (19+20 mei 2012) nog staat er een team creatievelingen in Maasmechelen Village voor je klaar die je Converse sneakers super gaaf kunnen customizen met behulp van verf, viltstiften, spuitbussen en heel veel creativiteit! Customizing is mogelijk van 13:00u tot 18:00u op de bovengenoemde data tegenover de Converse boetiek in Maasmechelen Village.

Laat ze lekker kleurrijk pimpen en het worden standaard de eyecatchers in je outfit. Kijk eens naar deze Chucks die super gaaf gecustomized zijn en haast je naar Maasmechelen Village! Maasmechelen Village is een leuk uitje voor het hele gezin aangezien het vol staat met de leukste outlet shops in een gezellige omgeving. Zien hoe gezellig? Lees hier ons eerdere verslag terug over een bezoek aan Maasmechelen Village!


Mocht je Maasmechelen bezoeken, vergeet dan zeker niet om een foto te maken van de enorme Converse All Star sneaker! Deze schoen heeft maat 845 wat betekent dat hij 5,5 meter lang, 2,2 meter hoog en 2,1 meter breed is, met een gewicht van 600 kilo! Nou, als dat geen leuke foto oplevert?;)

Fijn weekend! 
xoxo Larissa 
 ♥ Follow us on Bloglovin / Facebook / Youtube 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen