woensdag 16 mei 2012

AD: Festival outfits in Esprit


Als wij denken aan Esprit, denken we aan tijdloos en klassiek. Vroeger droegen wij wel eens kleding  van Esprit, maar ook nu vinden wij kleding van dit merk nog steeds mooi. De kledingstukken zijn vaak basic, ook weer niet te simpel, maar wel goed ontworpen. Je hebt de reclames van Esprit in samenwerking met Gisele B√ľndchen vast wel voorbij zien komen op de televisie. Mooie simpel gesneden stukken, tijdloos en van goede kwaliteit.


De reclames van Esprit brengen fijne boodschappen over met onderwerpen waar je over nadenkt en waar wij het vaak mee eens zijn. Zo vertelt Gisele dat kleur vrolijk maakt en wanneer je kleur draagt, je dan ook vrolijker bent. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om soms vooral eens te kiezen voor kwaliteit, ook al zijn kledingstukken dan weleens wat duurder. Want wat en wanneer is iets nou eigenlijk duur? Als iets tijdloos is en van goede kwaliteit, dan gaat het jaren mee en is het al snel je geld waard. In een goede leren jas of tas, investeren we dan ook veel liever dan in een trendy t-shirt dat alleen maar 1 seizoen meegaat. Wij weten dat deze meningen bij veel meiden verschillen en ook wij hebben heus wel voldoende in de kast hangen dat minder geld heeft gekost. Wij denken dat het draait om het goed kunnen combineren van deze verschillende stukken! Basic kleding wat je veel draagt (shorts, jeans, blazer, jasje etc) dat mag van ons van betere kwaliteit zijn en een tijdloos ontwerp hebben maar een leuk topje of sjaaltje met een opvallend printje, kopen we dan meestal gewoon bij een goedkopere winkel. Wij hebben twee mooie outfits bij elkaar gestyled met kledingstukken uit de webshop Esprit.nl


Tijdloze en basic kleding wordt vaak verward met  ‘saai’, maar ook prints kunnen tijdloos zijn.  Voorbeeld; in het voorjaar en ook in de zomer komen vaak dezelfde prints weer terug, denk maar eens aan de lieve bloemetjesprint,  de marinelook, clean white en ook romantisch kant. Dit vinden wij heerlijke trends om jaar na jaar weer terug te laten komen in onze outfits. In het voorjaar is het makkelijker kiezen, een broek plus een top en we zijn alweer klaar. Veel meer willen we ook eigenlijk niet dragen als het mooi en warm weer is. Dit geldt ook voor festivals en feestjes, ze komen er weer aan (yes!), maar je wilt niet rondhuppelen als een bagage-ezel met te veel kleding om je heen. De 'faded' jeans komt al jaren steeds weer terug, met of zonder gaten erin, dit soort jeans zijn altijd goed voor in het voorjaar of in de zomer! Wat denk je van een maxidress, of deze nou in een egale kleur is of met een leuke print, hij doet het in de zomer altijd goed met een paar leuke sandaaltjes! 
Zijn jullie ook al zo ontzettend klaar voor het voorjaar en de zomer?  En wat is jullie musthave voor de aankomende tijd? 

xoxo Larissa & Tara 

 ♥ Follow us on Bloglovin / Facebook / Youtube 


P.s. Later deze middag komt er nog een artikel online, so stay tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen