zondag 1 april 2012

NEW MONTH || April 2012


Yes! We zitten in de maand april, dan kunnen we vandaag meteen beginnen met flauwe grappen en grollen. 1 APRIL! Flauw of niet, lachen zul je zeker en een betere manier dan lachend de nieuwe maand ingaan, is er niet!

Allereerst wil ik deze blogpost beginnen met een foto van een stel mooie mannelijke modellen, om jullie direct een glimlach te geven. Want ja, kijkend naar deze foto word ik zelf erg gelukkig van de jongen in de gekleurde blouse en het ruitjes colbert, wat een hottie! Anyways, ik heb weer hoop gekregen dat dit soort mannen eindelijk hun huisje verlaten nu het zonnetje schijnt. Want niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen zien er beter uit tijdens dit seizoen somehow...


READ THIS!
Soms denk ik wel eens na over hoe het leven in elkaar steekt, het is vreemd. Zoals de bovenstaande zinnen zeggen, veel dingen hangen af van timing. Sommige mensen verlaten je leven, dat heeft vaak een reden en vaak is het ook beter. Maar sommige mensen hoor je pas op bepaalde momenten te ontmoeten, willen ze een bepaalde betekenis in je leven hebben. Zo heb ik dat ooit met een klasgenootje gehad, die ik eigenlijk al op 2 zomervakanties en op 1 opleiding (die we beide niet hebben afgerond), had kunnen ontmoeten. Want we waren steeds in dezelfde periodes op exact dezelfde plekken... We hebben elkaar pas het jaar daarop ontmoet en konden het direct goed met elkaar vinden. Hij heeft mij een andere kijk op dingen gegeven, ik voelde me ook altijd vrolijker. Nu spreek ik hem eigenlijk bijna niet meer, maar als ik hem spreek word ik altijd weer blij. Maar ik denk dat ik hem alleen echt nodig had in die korte periode in mijn leven. Who knows, zo heb je dit met iedereen denk ik. Achja ik geloof wel in Little Things. Het zijn de kleine dingen die je het meeste bij blijven en de kleine dingen die de grootste veranderingen kunnen maken. 


Waar ik de komende maanden mijzelf mee bezig ga houden is gezonder eten, niet om af te vallen maar puur voor mijzelf. Ja, ik eet al erg gezond, maar af en toe maak ik flinke slip-partijen waarin veel fast-food betrokken is. Daar wil ik graag mee minderen.

Ik wil gezond eten want ik vind het lekkerder, leuker en ik voel me er ook veel beter door. Mijn doel is om elke dag 1,5 liter water te drinken, daarnaast drink ik veel groene thee, koffie en spa rood met citroen. Voor mij is gezonder eten niet lastig, want ik vind dat nou eenmaal lekker! Plus ik weet vanwege mijn opleiding ook goed waar ik voor moet kiezen. Daarnaast wil ik meer groenten en fruit eten, meer vezels en minder vette dingen. Sowieso krijg ik van een vette hap snel last van mijn maag en voel ik mij niet lekker. Van gezond eten krijg ik meer energie en ben ik vrolijker, yaay!

Of tenminste... Ik zat laatst nog te denken over hoe positief en vrolijk ik mij voelde de afgelopen maanden. Niet dat ik down was ofzo, maar ik kan af en toe goed klagen en negatieve zinnen rollen dan met gemak mijn mond uit. Dit doe ik nu stukken minder, ik zie steeds vaker overal het positieve van in en lach meer. Maybe it's just me, maybe it's the food. Anyhow, positiviteit is altijd fijn. Maarre... WHO'S WITH ME? Gezonder eten, meer bewegen! Gezond eten is awesome.

Ik ga het niet te moeilijk maken voor mijzelf, af en toe een slippertje mag wel, zoals eh... mini cupcakes? Eentje? Ah toe! Maar nu eerlijk, een ijskoude Corona met een limoentje op het terras... I can't resist!


Als we nou met z'n allen ervoor gaan tot aan de zomer...nee wacht, gewoon voor altijd natuurlijk, I SAY YES! Zolang je maar blijft genieten van je leven. Dat betekent... Geen dingen eten omdat ze gezond zijn, maar smerig. Geen dingen eten omdat ze gezond zijn, maar buiten je budget. Het moet goed zijn voor je lichaam, voor je geest, voor je portemonnee en dus gewoon goed voor jou ;) Let's be a team, zoals deze cuties hieronder. Maaarrr... nog wel op een manier zoals jij dat prettig vind. Cuzzzz let's be honest, ik kan niet 24/7 gezond bezig zijn, maar wel grotendeels.


Prachtige kleuren trouwens, ik wil ook wel een birdie! Maar we hebben een soms wat ondeugende kat thuis, waardoor een vogeltje niet het slimste idee is. Over kittehs gesproken, ik heb een CUTE FURRY LITTLE BASTARD OF THE MONTH voor jullie! Can you handle zheee cuteness?


Belangrijke en leuke data voor de KittehsCupcakes!
06-04-12 Larissa & ik gaan voor het eerst vrijwilligerswerk doen! 
08-04-12 1e Paasdag + Steve Aoki @ Paradiso
09-04-12 2e Paasdag (vrij van school en stage!)
28-04-12 Skrillex @ Heineken Music Hall! 
29-04-12 Koninginnenacht
30-04-12 Koninginnedag + Verjaardag van Mama! 

Dit zijn onze plannetjes tot nu toe voor de maand april. We beginnen de maand goed, door anderen te helpen die het minder goed hebben. We hebben nog nooit eerder vrijwilligerswerk gedaan maar het leek ons erg leuk en zijn erg benieuwd. Het lijkt ons ook super om met ouderen te werken, want sommigen hebben nou eenmaal bijna geen familie en vrienden meer. Ik zou later ook willen dat iemand zich om ons bekommert. Ik hoop dat we die dag een paar mensen vrolijk kunnen maken, wellicht dat we vaker vrijwilligerswerk zullen doen, hebben jullie wel eens vrijwilligerswerk gedaan?

Daarnaast hebben we 2 concerten van DJ's deze maand, onze fav DJ's Steve Aoki & Skrillex, hier hebben we super veel zin in!:) Twee toppers in 1 maand, can it get any better? Ook komt Koninginnedag er weer aan wat tegelijk de verjaardag van onze moeder is. Kortom, zoals ik het nu bekijk wordt april een erg gezellige en leuke maand! Bovendien heb ik mijn herkansing en tentamenweken er komende donderdag laat in de middag eindelijk op zitten. Dan voel ik me pas echt lekker en vrij! Als het weer dan ook nog eens lekker mee werkt, dan weet ik zeker dat we allemaal een topmaand tegemoet gaan! 

Have a nice April! Wat zijn jullie plannen?

xoxo Tara

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen