woensdag 18 april 2012

FOOD || Betty Crocker Cake-mix


Wanneer wij in Amerika zijn, is de supermarkt één van de vaste spots die bezocht wordt. Dat is niet perse omdat we honger hebben, maar omdat Amerikaanse supermarkten echt heel erg fijn om te bezoeken zijn. Ze zijn namelijk onwijs groot en hebben dan ook een enorm assortiment. Wij hebben hier in Nederland pindakaas met en zonder nootjes, maar in Amerika hebben ze naast die twee nog wel tien duizend andere variaties! Oke, dat is natuurlijk wat overdreven ;) maar daar komt het bijna wel op neer! Zo geldt hetzelfde voor de ‘zoete’ afdeling. Ook hier hebben ze verschillende taart- en cakemixen te koop, vooral degene van het merk Betty Crocker vinden wij heel erg fijn. Laatst besloten Tara en ik om een lekkere aardbeien cake uit te proberen die in een handomdraai gemaakt was.

Het fijne aan de Betty Crocker mixen is dat er vrij weinig ingrediënten en stappen nodig zijn om een goed beslag in elkaar te zetten. Zo hoefden wij aan deze mix alleen eieren, water en olie toe te voegen en kon het beslag daarna in de bak en de oven in.

 

De taart kwam na een ruim half uur de oven uit met een bolling aan de bovenkant. Deze hebben we met een speciale snij-tool eraf gesneden zodat we een platte bovenkant hadden. Een Amerikaanse taart is niet af zonder een goede laag (super zoete!) frosting. Deze frosting is ook van Betty Crocker en is kant en klaar die alleen nog maar op de taart gesmeerd hoeft te worden. Wij sneden de taart in tweeën, waardoor we ook binnenin een laag frosting konden smeren. Deze frosting (Betty Crocker Rich & Creamy Rainbow Chip Frosting) is wit van kleur en bevat allemaal gekleurde chocolade stukjes. Ziet er super vrolijk en cute uit op zo'n roze taart vonden wij! ;)


De Betty Crocker cake-mix en frosting is besteld via de webshop USFoodz.nl. Deze webshop heeft naast deze Amerikaanse cakemixen ook heel veel andere geweldige Amerikaanse etenswaren te koop voor niet te belachelijk hoge prijzen! Verder wordt er volgens mij in bepaalde Albert Heijn supermarkten en andere 'import-winkeltjes' ook Betty Crocker verkocht, maar die hebben vaak niet zo'n uitgebreid assortiment als USFoodz 

Ik vind het fijn om altijd een cake-mix in huis te hebben, waar niet veel ingrediënten of stappen nodig zijn om een lekkere taart op tafel te kunnen zetten. Het kan toch altijd voorkomen dat je plotseling visite krijgt, met deze mix kan je ook in onverwachte situaties snel wat lekkers op tafel toveren in plaats van een stel droge koekjes! ;)

xoxo Larissa

1 opmerking:

  1. Love de betty crocker taarten en de frosting! De brownies van betty crocker zijn ook super lekker! :)

    BeantwoordenVerwijderen