vrijdag 30 maart 2012

WINACTIE || Win een Jeweltys.nl Tegoed-Voucher!


YES! Het is alweer vrijdag en wat is nou een nog leukere manier om het weekend (straks) te beginnen met een winactie op KittehsCupcakes!? Het is weer eventjes geleden dat wij een winactie op de blog hebben gezet en omdat het altijd leuk is om wat te winnen én wij jullie willen verwennen hebben we in samenwerking met Jeweltys.nl een leuke winactie opgezet. Win een Jeweltys Tegoed-Voucher ter waarde van €12,00 om zelf sieraden uit te zoeken op Jeweltys.nl! Lees verder om te zien wat de voorwaarden zijn!


Jeweltys.nl is een webshop vol met leuke sieraden, met voor ieder wat wils! Ringen, kettingen, armbanden en natuurlijk ook oorbellen in overvloed en in verschillende stijlen. Wij hebben zelf ook meerdere sieraden van deze webshop en zijn echt 1 van onze favorieten! In de Collective Haul Video die ik een tijdje geleden op nam, heb ik het vanaf 3:15 minuut over de sieraden van Jeweltys en kan je ook zien welke wij recentelijk hadden besteld! 

Wat kan je winnen?
Er wordt 2 x een voucher weggegeven ter waarde van €12,00 waarmee je zelf je sieraden mag uitzoeken! 

Wat moet je er voor doen?
  • Volg ons op Bloglovin' en like deze blogpost!
  • Volg KittehsCupcakes en Jeweltys op Facebook
  • Laat in de comments achter dat je meedoet met de winactie en geef een geldig e-mail adres op zodat we contact met je kunnen opnemen indien je gewonnen hebt! (E-mailadres hoeft niet openbaar in de comment neergezet te worden, maar mag gewoon in het daarvoor bestemde vakje geplaatst worden!).
Zo, deze keer niet al te veel voorwaarden maar gewoon lekker eens makkelijk meedoen met een leuke winactie vonden wij! Deze keer wel een winactie die alleen is voor Facebook gebruikers. Heb je geen Facebook; maak die dan eens aan joh!;) Enne anders even wachten tot een andere winactie waarbij Facebook geen voorwaarde van is. 


De winactie is open t/m volgende week vrijdag 6 april 2012. Daarna zullen de winnaressen bekend gemaakt worden op Facebook dus hou het in de gaten!

Succes! 

xoxo Larissa & Tara 

1 opmerking: