vrijdag 30 september 2011

RANDOM || Arty Pix


Tijdens het Demak'Up event afgelopen weekend, hebben we veel foto's geschoten voor de blog, wat ook wat artistiekere foto's opleverden, wat kwam doordat wij in een wat donkere ruimte zaten. Hierdoor was de sluitertijd van de camera wat langer dan normaal en konden we zo een beetje spelen met dat effect. We vonden ze zo tof en gaaf gelukt, dat wij deze graag nog even met jullie wilden delen. 

donderdag 29 september 2011

INSPIRATIONAL || Ikeahackers.net


Iedereen kent wel de Zweedse winkel Ikea, toch? Ik vind de Ikea heerlijk vanwege de gehaktballetjes met saus maar natuurlijk ook vanwege hun assortiment. Altijd als ik de Ikea bezoek, neem ik wel weer wat mee of ik het nou nodig heb of niet. Een tijd geleden kwam ik via Serena op de site IKEA Hackers. Dit is een site waar verschillende mensen Ikea spullen hebben omgetoverd tot een mooier of ander product met soms een andere functie. Heel erg inspirerend vond ik en daarom heb ik een paar van m'n favorieten bij elkaar gezet voor jullie.

woensdag 28 september 2011

OOTD || White & Black Heights


Afgelopen zaterdag brachten Tara en ik een bezoek aan het Demak'up persevent. Al weken ervoor werden wij nieuwsgierig gemaakt door het persbureau over de locatie en de presentatrice. Uiteindelijk werd het onthult; een persevent in de SupperClub in Amsterdam, met Lieke van Lexmond en het thema was dress to impress! Zoals ik jullie eerder vertelde, had ik nieuwe wedges van Shick gekocht die ik hier speciaal voor aantrok. 

dinsdag 27 september 2011

Vanavond en morgen (woensdag 28 september) tot 00:00 uur is je laatste kans om mee te doen met de MOSTCUTEST-WINACTIE! Wil jij dit super leuke, schattige en onwijs grote pakket winnen, ga dan naar DEZE blogpost en doe mee! Succes! xoxo Larissa & Tara 

EVENT || Beautylab Event 2011 - fotoverslag


Bij Serena hebben jullie vast wel het hele verslag gelezen over het Beautylab-event 2011. Zo nee, klik dan eventjes hier. Het was een super drukke, volle en heel gezellige dag en wij willen iedereen nogmaals bedanken voor het komen en natuurlijk helpen. Iedereen zag er zo mooi uit en was zo vriendelijk! We hebben echt dagen en weken naar dit event gewerkt en het was helemaal super! In deze blogpost delen we nog wat vastgelegde momenten van deze middag en 's avonds toen wij met een groepje nog even lekker hebben gegeten bij restaurant Umami in Utrecht om deze geweldige dag af te sluiten. 

maandag 26 september 2011

Demak'Up persevent


Zaterdagmiddag was er een persevent van het merk Demak'Up waarvoor wij waren uitgenodigd. Wij zijn met z'n tweetjes gegaan en kwamen in de trein van Utrecht naar Amsterdam plots al Teske tegen! Daarna zijn wij met een groepje verder gelopen (oké, strompelend over de Amsterdamse keitjes...) want bij Supperclub was onze bestemming! 

zondag 25 september 2011

OOTD || Boys Outfit


Stijn, een goede vriend van mij met wie ik op het toerisme heb gezeten en die ook 5 maanden in Myrtle Beach heeft gewoond, ziet er altijd zo zo fashionable en inspirerend uit, dat het mij leuk leek om eens een outfit of the day van hem te maken! Vrijdagavond had ik afgesproken met hem en een goede vriendin van ons in de stad, dus heb ik meteen de gelegenheid genomen om wat foto's kunnen maken.

SNEAK PEAK || BeautyLab-Event 2011

Honderd goodiebags uitgestald op onze eettafel, volgestouwd met leuke producten! 

Na dagenlang plannen, voorbereiden, belletjes plegen, mailen en de laatste puntjes op de i zetten, is het VANDAAG dan toch eindelijk tijd voor het Beautylab-Event 2011! Ook wij hebben thuis hard gewerkt aan het organiseren van het event en daar heb ik een paar sneakpeaks van gemaakt voor jullie. Vandaag zal ik verder uiteraard foto's nemen op het event zelf en deze zullen later terug te zien zijn op Beautylab.nl en op KittehsCupcakes.com

zaterdag 24 september 2011

NEW IN || Pink and Blacks


Donderdag ben ik na school even de stad Utrecht ingedoken, want ik had een paar nieuwe items nodig voor 2 leuke events dit weekend, waaronder natuurlijk het Beautylab-event deze zondag! Bij de Episode, Dolcis en Hema ben ik geslaagd. Benieuwd? Klik dan even verder. 

vrijdag 23 september 2011

MY FAV || Tv-seriesIk ben best wel een internet-addict, al zeg ik het zelf, maar soms ben ik het internetten wel zat en kan ik ook echt genieten van een heerlijk avondje bankhangen en m'n favoriete tv-series kijken. Ik hou echt van tv kijken en dat doe ik dan ook te vaak en te veel, of uhh ik bedoel met veel liefde natuurlijk. In deze blogpost deel ik wat van m'n favoriete tv-series met jullie.

donderdag 22 september 2011

INSPIRATIONAL || Nail-art

Bron: Nailslide
Ik heb al een tijdje niets meer echt op het gebied van nail-art gedaan. Vandaar dat ik een kijkje nam op Fuck Yeah Nail Art. Een blog/Tumblr vol met nail-art dat voor zoveel inspiratie zorgt! De volgende nail-art's spraken mij aan en wilde ik ook met jullie delen.

woensdag 21 september 2011

CITYTRIP || Photodiary Gent


Het weekend van 10 september was ik, zoals jullie weten, met Serena naar Gent geweest voor mijn verjaardag. We hebben het echt onwijs naar ons zin gehad! In deze post laat ik jullie een aantal foto's zien met een kleine uitleg. Dit is maar een kleine indruk van wat we allemaal hebben gedaan, want Serena heeft vooral de foto's en ik heb vooral filmpjes gemaakt, binnenkort zal ik een vlog in elkaar zetten over ons weekendje Gent ;)

dinsdag 20 september 2011

OOTD || Vertical Stripes


Een tijd geleden was ik naar een sample sale geweest in Utrecht. Hier had ik deze prachtige high waisted rok gekocht van het merk Motel (wat echt een geweldig merk is trouwens). Ik had nog geen OOTD op de blog gezet, wanneer ik de rok droeg, het werd dus echt tijd. Ik droeg alleen maar zwart & wit vandaag, maar dat hoeft niet perse saai te zijn!

maandag 19 september 2011

ORDERED || Romwe.com


Ik vertelde jullie eerder over de webshop Romwe.com in dit artikel. Nog steeds kijk ik wel wekelijks op de website, kwijlend en dromend over de vele mooie items die zij verkopen! Ik zit een beetje krap bij kas, maar toen ik gistermiddag deze geweldige camera-tas tegenkwam, moest ik wel m'n geld bij elkaar schrapen om deze leren beauty te bestellen. Gisteren besteld, het duurt vast nog wel even voordat hij thuis wordt bezorgd en laten we hopen dat m'n camera er ook echt in past! xoxo Larissa 

INSPIRATIONAL || Skulls are fun!


Skulls, de een vind ze eng, de ander vind ze leuk. Dat wij van skulls houden is geen geheim ;) Ook erg interessant is deze quote: "In de Keltische mythologie staan ze voor tijd, kracht, creatie, concentratie en een poort naar iets nieuws. Skulls geven je power en nieuwe inzichten." - Serena via Serenitydesigns.nl
We love skulls. Let's share the love, get inspired.  

zondag 18 september 2011

DIY || Tie-dye tanktop

Yes, ik verwen jullie weer met een DIY. Eerder liet ik jullie zien hoe ik mijn short ombre heb geverfd. Hier hield ik nog een beetje verf van over, dat ik heb gebruikt om mijn tanktop mee te bewerken. Door middel van de techniek tie-dye heb ik mijn tanktop een nieuw uiterlijk gegeven. Benieuwd? Lees dan verder!

zaterdag 17 september 2011

OOTD || Grey Day


De zomer is eigenlijk wel over en we gaan naar mijn minst favoriete seizoen; de herfst. Bah! Wind, regen, kou en overal natte bladeren en blubber, nee dat is niet zo m'n ding! De temperatuur is nu nog wel oké en daarom ook nog geen dikke truien en vesten aan, maar gewoon dit heerlijke H&M shirt. 

NEW || Lay-out

Yes, yoohoo! Wij zaten al een tijdje te denken aan een nieuwere, wat 'frissere' en simpelere lay-out op Kittehs Cupcakes. Het duurde eventjes, want wij wilden meteen alles omgooien en dat is nu dan ook gelukt, vandaar dat wij onze blog vanaf nu ook kunnen introduceren als: KITTEHSCUPCAKES.COM Dat betekent geen blogspot.com meer, nee gewoon punt com en daarmee zijn we meteen klaar! 

Wat is er nog meer veranderd? Jullie kunnen nu e-mailen naar ons nieuwe adres info@kittehscupcakes.com Ons vorige e-mailadres is doorgelinkt naar deze, dus mocht je nog het oude adres hebben gebruikt, do not worry! Je mail zal ons wel bereiken :) Wil je ons volgen via Twitter, dan kan dat via de 'tweet' 'tweet' linkjes bovenin de zwarte balk en voor Bloglovin', Tumblr en YouTube verwijzen wij jullie naar de rechterkant van de blog. 

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out? Het was eventjes tijd voor wat verandering en verbetering en dat is volgens mij met deze nieuwe 'make-over' wel gelukt! We kijken nog even aan of de nieuwe lay-out werkt, zo nee passen we nog wel wat aan. Verder blijft de blog en de onderwerpen hetzelfde en hopen we dat jullie even veel (of misschien wel meer?) plezier beleven aan het bezoeken van onze blog. 

Vanmiddag komt er nog een Outfit Of The Day online, so stay tuned! xoxo Larissa & Tara 

vrijdag 16 september 2011

GIVEAWAY || Win een pakket van MostCutest.nl


Eerder lieten wij jullie kennismaken met de webshop MostCutest.nl waar onwijs veel leuke kawaii spulletjes verkocht worden. In die blogpost lieten wij jullie al weten dat er een mooie winactie aan kwam, dus lees snel verder! 

donderdag 15 september 2011

NEW IN || Monki Jeans


Gisteren ben ik na school even de Amsterdamse straten in gedoken. Gewoon in m'n uppie. Dat vind ik soms echt heerlijk; gewoon zelf rondslenteren, helemaal je eigen gang gaan, zonder te kletsen en alleen zijn met je eigen gedachten. Yes, yesterday was a good day! 

woensdag 14 september 2011

OOTD || Crosses 'n Chains


Met mijn verjaardag ben ik zoals jullie weten, naar Gent geweest samen met Serena. Op haar blog hebben we al laten zien wat we hebben gekocht, het was een erg lang filmpje en ook niet heel scherp. Op deze dag in Gent droeg ik 2 nieuwe items uit de Forever21, de short en het shirt. Hier kun je de items duidelijker zien. Enjoy!

dinsdag 13 september 2011

SHOP || Webshop MostCutest.nl


Zoals je aan onze blognaam ook wel kan afleiden, houden wij van snoeperige, schattige en lieve dingen. Wij zijn groot Hello Kitty fan en daarnaast houden we van alle andere schattige dingen; of het nou een knuffel, papier of een sticker-vel is. Laatst leerden wij de webshop MostCutest.nl kennen. Dit is een webshop vol met leuke kawaii spulletjes die voor leuke prijzen te koop zijn. 

maandag 12 september 2011

DIY || Ombre/dip-dye denim short

Alweer een tijdje terug hadden wij een inspirational "pimp your shorts" blogpost gemaakt, vol plaatjes van prachtig gepimpte shorts. Ik had al zo mijn plannen, ik moest ze alleen nog uitvoeren... Herfst of niet, shorts kunnen nog steeds en daarbij, dus vandaar deze DIY: beter laat dan nooit!

zondag 11 september 2011

BEAUTY || e.l.f. oogschaduw en make-up spray


Eerder lazen jullie reviews over de nagelproducten die wij bij e.l.f. hadden besteld. Nu gaan wij verder met de 2e helft van onze bestelling; een Mineral oogschaduw en de Makeup Mist & Set. Benieuwd naar deze producten? Lees dan verder! 

zaterdag 10 september 2011

TARA = JARIG!


Verjaardagen van anderen vergeet ik nooit, maar die van mijzelf nog wel eens. Dit jaar geen aftelling tot het 0.00 uur was en dan party-en, dit jaar wilde Serena mij een weekendje meenemen naar België. Super leuk!! Hier gaan wij lekker shoppen en allerlei leuke dingen doen! What a great gift!! Ik heb er heel veel zin in, of nouja, op dit moment ben ik al in Antwerpen/Gent (België) samen met Serena ;)

FOOD || Tip: Restaurant Vandaag


Wij houden van lekker koken en eten, dat was waarschijnlijk al wel bij jullie bekend. Naast dat wij graag in onze keuken kokkerellen, vinden wij het ook heerlijk om (nieuwe) restaurants te bezoeken. Heerlijk smullen en tussendoor kletsen met je vrienden en/of familie. Vanwege Serena's verjaardag zijn wij afgelopen dinsdag naar restaurant Vandaag geweest. Hier heeft zij eerder op haar blog ook over geschreven en was zo enthousiast dat ze ons perse ook mee wilde nemen! 

vrijdag 9 september 2011

VIDEO || 3 outfits, Zomer naar herfst


Het is helaas alweer herfst, regen, koude temperaturen, oranje bladeren en een fris briesje. Ik ben dan wel in de herfst jarig, maar dat is dan ook het enige pluspuntje in de herfst. Ik vind de herfst maar vies, koud en nat... Qua kleding moeten we weer warmer gaan... ik houd niet van lange mouwen maar ik moet er toch aan geloven. Mijn kledingkast kent geen seizoenen, mijn zomerkleding draag ik in elk seizoen, zomer, herfst, lente en zelfs winter. Klik op 'Meer lezen' voor een filmpje met 3 herfst looks!

donderdag 8 september 2011

BEAUTY || Goodies van de Beauty Bakery pt.1


Vrijdag viert een vriendinnetje van mij haar verjaardag en zij had wat goodies van The Beauty Bakery op haar verlanglijstje gezet. Ik word altijd zo happy van Angel's Beauty Bakery webshop vol met heerlijke verzorgingsproducten dus ik nam maar al te graag tijd om eens wat lekkere producten uit te kiezen. 

woensdag 7 september 2011

ALL You Can Shop at Zalando

Jullie hebben misschien deze post al op andere blog's voorbij zien komen en ook wij moeten natuurlijk meedoen met deze geweldige winactie van Zalando. De prijs? Een jaar lang gratis shoppen! Als winnares ontvang je elke maand een voucher van wel €300,- om te besteden in de Zalando webshop. Wie wilt dat nou niet winnen, toch?


Ook jij kan meedoen met deze winactie; je kan meedoen via Facebook of als je een blog hebt. Wat je moet doen, is een mooie collage maken van een outfit met items die allemaal uit de Zalando webshop komen. Online de webshop uitpluizen, een droom outfit bij elkaar zoeken een leukere winactie kan ik bijna niet verzinnen ;) Klik hier voor meer informatie over de winactie!

dinsdag 6 september 2011

September'11


Elke maand is als het ware weer een nieuw begin, vooral in september, namelijk het begin van het schooljaar. Elk begin van de maand geven wij jullie inspiratie, we zijn het deze maand niet vergeten, Tara & Serena zijn zelfs in deze maand jarig, maar we zijn wel iets later dan gewoonlijk... -oopsie

maandag 5 september 2011

OOTD || Dark Red via Forever21


Zaterdag waren mijn vriend en ik even in Breda en bedacht ik spontaan om door te rijden naar Antwerpen. Ik wilde mijn camera meenemen voor jullie, maar die was helaas leeg! Natuurlijk bezocht ik de Forever 21 waar, ik ondanks de enorme drukte toch nog een mooie trui heb gescoord die ik in deze outfit of the day draag. 

Pers-brunch at Nineteen Pr.


Afgelopen dinsdag ben ik voor Beautylab.nl naar een ontzettend gezellige pers-brunch voor de webshop Conley's geweest, georganiseerd door Nineteen Pr. Hier heb ik een artikeltje over geschreven op Beautylab, nog niet gelezen? Klik dan hier om dat artikel te lezen! Later vandaag nog een outfit of the day online op Kittehs Cupcakes! 


zondag 4 september 2011

HAPPY 27TH!


Serena is vandaag alweer 27 jaar geworden. Wij vierden haar verjaardag hier thuis met het uitpakken van cadeau's, onze zelfgemaakte taart en sushi (voor mij saté). Mijn moeder en ik maakten voor Serena een speciale birthday cake die deze keer aardig gelukt was, dus daar ook wat snapshots van in deze blogpost! 

zaterdag 3 september 2011

NEW IN || Tijgertje!


Afgelopen woensdag had ik een lesvrije dag, mijn leuke klasgenoot/vriendin vond het een goed idee om naar de Primark te gaan. Hier heb ik een grappig kledingstuk gehaald!

vrijdag 2 september 2011

e.l.f. cosmetics || nagelproducten


Een paar keer eerder hebben wij geschreven over de producten van e.l.f. en over de meeste producten waren wij erg tevreden en enthousiast. Nu heeft e.l.f. zo'n groot assortiment dat je eigenlijk wel nog een bestelling moet plaatsen; er is ook zoveel om uit te proberen! Tara en ik besloten dus om nog een bestelling te plaatsen en reviewen vandaag voor jullie wat nagelproducten. 

donderdag 1 september 2011

OOTD || The Jeans


Afgelopen dinsdag ben ik voor Beautylab naar het persevent voor Conley's geweest bij Nineteen Pr. Heel erg spannend en het is een gezellige middag geworden! Met de hulp van Suzanne van Fashion is a Party en het gezelschap van Shirley van Styleguide en Robine van Chouchou-Robine hebben we in een Amsterdams straatje wat outfit foto's geschoten met die mooie bordeaux jeans van de New Yorker.