donderdag 31 maart 2011

Outfit of the day


Vandaag is onze H&M bestelling binnen gekomen, dus ik heb gelijk een nieuw shirt aangetrokken! Ik had nog een witte tanktop besteld en dezelfde in een soort rozige beige kleur. Die laatste vind ik alleen echt niet bij mijn huidskleur staan, dus die gaat terug. Met een witte tanktop kan je verder niet snel fout gaan, dus die blijft!

Veren oorbellen van Peppear!


Ik volg een aantal blogs, waaronder ook de blog van de meiden van Peppear. Laatst schreven zij een post over de webshop van Peppear waar zij momenteel hele leuke oorbellen te koop hebben! Ik vond ze prachtig en vertelde Tara enthousiast dat ik wel wat wilde bestellen! Een paar dagen later hadden we ze al in huis...

woensdag 30 maart 2011

Get inspired. Bloemenprint


Eigenlijk is het elke zomer weer hetzelfde feestje. De marine trend met streepjes en ankers, de bloemenprintjes en de witte jurkjes. Fashion herhaalt zichzelf, dat is helemaal niet erg! De trends zijn mooi en kan je op veel manieren dragen, bovendien kan je elk jaar weer je items uit de kast pakken als je geen zin of geld hebt om nieuwe aan te schaffen. Kijk mee en get inspired.

dinsdag 29 maart 2011

Katy Perry - E.T.


Waarschijnlijk heb je het al meegekregen, Katy Perry's look voor haar nieuwe video E.T. Wauw, wat zou zij een mooie alien zijn. Het nummer vind ik ook heerlijk, lees verder ;)
"Kiss me, 
Infect me with your loving, 
Fill me with your poison"

maandag 28 maart 2011

Hello Kitty nagels!


Larissa en ik hadden een tijd terug ontdekt dat je via www.bornprettystore.com een gratis HK plaat kon bestellen. Wauw, die moesten wij hebben natuurlijk, we loooooove Hello Kitty! Vandaag hebben wij het plaatje ontvangen, ik ging gelijk aan de slag. Kijken jullie mee? 

zondag 27 maart 2011

Bestelling bij de H&M

De H&M zomercollectie 2011 is er alweer, op de mat viel de catalogus die standaard meteen wordt doorgebladerd! Het komt vaak voor dat wij alleen wat basics leuk vinden en hebben daarom niet zo'n zin om alleen daarvoor een bestelling te plaatsen. Deze keer zaten er ook wel wat andere leuke items tussen, dus hebben wij sinds echt een tijd weer eens een bestelling online geplaatst! 

zaterdag 26 maart 2011

3 voor €10 @ Sephora


Ik denk dat iedereen wel op de hoogte is van de prijzencircus bij de V&D, zelf heb ik niets echt dat ik bij de V&D wil gaan kopen, maar de Sephora heeft wel grootse kortingen waar ik geïnteresseerd in ben! Vrijdag na school ben ik eventjes langs geweest om het een en ander in te slaan!

vrijdag 25 maart 2011

Recept: Pinda rotsjes


Mijn klasgenoot Andrea had afgelopen week pindarotsjes gemaakt en was zo lief om ze voor mij mee te nemen naar school. Normaal gesproken eet ik bijna nooit zoet en chocolade, maar van deze kon ik wel lekker snoepen, heerlijk! Eigenlijk hadden die van haar geen pinda's, weinig pindarots dus. De rotsjes waren gevuld met macadamia noten, Smacks en koekjes die gecoat waren in witte chocolade. Een knapperige sensatie onder de romige chocolade, wauw! Het klinkt misschien heel gek, maar ik had geen idee hoe makkelijk dit recept was.. het is ongelooflijk! Kijken jullie mee naar mijn creaties en het recept? 

woensdag 23 maart 2011

Sunshine and fresh air are my best friends


Ik weet niet meer precies hoeveelste dag dit is met zonneschijn, maare i like it a lot! Lekker een t-shirtje aan, broekje met opgerolde broekspijpen en allstars eronder, is m'n outfit voor vandaag. Deze zonnebril is helaas alleen for show, want ik zit jammer genoeg binnen een verslag af te maken voor school en daarna moet ik ook eens nodig beginnen met studeren! Heb m'n raam wel op een kier staan voor wat frisse lucht. Een van de dingen in 't leven wat ik echt heerlijk vind! Natuurlijk heb je lucht nodig om te kunnen ademen, maar ik vind het heerlijk om als ik net ben opgestaan, het raam open te gooien, m'n gezicht in de zonnestralen te zetten en eens een lekkere snuif frisse lucht nemen. Haaa. Ja, zonneschijntje jij doet me heel veel goeds, naast al die aanwezige schoolstress.
Kunnen jullie van de zonnestraaltjes genieten? Of zitten jullie ook net zoals ik met schoolstress? Als jullie nog fijne tips hebben op 't gebied van studeren en je motivatie behouden; let me know! :) 


dinsdag 22 maart 2011

Energydrank video test


Zoals jullie misschien wel weten, ben ik echt verzot op het energy drankje Red Bull. Remko vroeg mij een keer waarom ik altijd voor Red Bull kies, terwijl er zoveel andere energydrankjes zijn en die ook nog eens goedkoper zijn. Ik vertelde hem dat ik Red Bull drink omdat ik de smaak ervan gewoon heel erg lekker vind en dat ik het niet drink om er energie van te krijgen. Daarop vertelde hij mij dat er tegenwoordig echt heel veel na-maak energydrankjes zijn die net zo lekker zijn. Zo kwamen we op het idee om een energydrank test te doen, waarbij er verschillende soorten energydrankjes getest worden op hun smaak. Klik verder om onze test op video te zien!

maandag 21 maart 2011

Glow Golf; midgetgolfen in the dark!


Afgelopen vrijdag hebben mijn vriendinnen, Myrna en Giovanna en ik een soort van vriendinnendagje gehouden. We kwamen erachter dat we alle 3 een hele dag vrij waren en dat komt niet vaak voor en het was ook nog eens de dag voor Myrna's verjaardag. Vandaar dat we besloten om de hele dag eens wat gezelligs samen te gaan doen, in Scheveningen. Jammer genoeg was het ontzettend slecht weer; regen en klein beetje mistig aan de kust, maar we hebben nog wel veel lol gehad bij het Glow in the dark Midgetgolf! Glow in the dark zul je vast denken? Ja echt!

zondag 20 maart 2011

New in; army green


Ondanks mijn soort van shopverbod, heb ik toch weer iets nieuws gekocht. Aah! Ik begon mijn grijze jas (Primark) echt al zat te worden en verlangde daarnaast al zo erg naar de lente en zomer, dat ik een nieuwe jas heb gekocht! Ik had al een tijdje een groene parka op 't oog en toen ik deze groene bij de H&M tegen kwam, met 50% korting kon ik 'em echt niet laten liggen! 

zaterdag 19 maart 2011

Evolution of Smooth lipbalm

Tijdens m'n tripje naar New York City heb ik een Evolution of Smooth lipbalm aangeschaft. De verpakking vond ik erg schattig en daarnaast is het een hele goede organische lipbalm die niet getest is op dieren! 

vrijdag 18 maart 2011

Outfit - tuesday

Omdat ik het de komende tijd weer druk heb en heb gehad, zie ik even af van het outfits of the week - filmpje. Hier wel een outfit die ik afgelopen week aan heb gehad. Dinsdag was het lekker weer en ik heb daarom meteen mijn gescheurde jeans uit de kast gehaald! Lees verder voor nieuwe aankoopjes... 

donderdag 17 maart 2011

Ik heb een bril!

Zoals jullie misschien al wisten, heb ik al lenzen, maar ik had geen bril voor erbij. Wat eigenlijk heel handig is, voor in de avond, luie zondagen of wanneer ik ziek ben.

woensdag 16 maart 2011

Outfit Tara


Camel en zwart. Kijk je mee?

dinsdag 15 maart 2011

Culiversum, moleculair koken


Vorige week dinsdag was er een "Buitenland Manifestatie" op mijn school. (Hogeschool van Amsterdam, domein bewegen, sport en voeding). Er stonden heel veel stands waarbij je informatie kon halen over stages in het buitenland en je kon verschillende leuke activiteiten doen. Zo had je zalen waar je kon salsa dansen, Afrikaans dansen, djembé spelen en bossabal. Ook was er een presentatie door Jeroen van Oijen over moleculair koken van Culiversum, hij is tevens de oprichter hiervan. Daar ging ik natuurlijk heen, echt heel bijzonder!

zondag 13 maart 2011

Chilling, Catching up & Eating out


Ik vind het heerlijk om met vrienden af te spreken en lekker bij te kletsen, nog leuker vind ik het om lekker met z'n allen uit eten te gaan! Dit weekend ben ik op vrijdagavond naar Sushi Today geweest in Utrecht en op zaterdagavond naar Wilma & Alberts in Haarlem. good times & yummy times ;D

vrijdag 11 maart 2011

Action Shopping Haul


Zoals ik jullie gisteren vertelde, was ik naar de Action geweest. Ik had niet echt in mijn hoofd zitten wat ik eventueel wilde gaan kopen, mocht ik het vinden, dus ben ik gewoon eens gaan rondkijken wat ze nu eens voor leuks in de winkel hadden! Ik heb me echt heel erg moeten inhouden om geen dingetjes te kopen die ik eigenlijk niet nodig had of waar ik eigenlijk niks aan had. Kijken jullie mee wat ik wel heb meegenomen?

donderdag 10 maart 2011

Vandaag ben ik vrij en heb ik even de gelegenheid genomen om met de auto naar de Action te rijden, met mijn momsie! Zo moeder, zo dochter heb ik ook weer wat (on)nodige spulletjes gekocht! hehe
Morgen zal ik een shoplogje -foto's- online zetten, want nu moet ik echt even gaan huiswerken! Bah. De kittens van Serena hebben ook aandacht nodig, dus verhuis ik mijn laptop en boeken naar haar huis zodat ze tegelijkertijd ook gezelschap hebben. 
Wat zijn jullie aan het doen vandaag? 

dinsdag 8 maart 2011

Carnaval deel 2 + 'moraal van het verhaal experience'

Carnaval is een feest dat ik mij meestal voorbij liet gaan. Een dag/avond vol Nederlandse muziek, de polonaise lopen, heel veel drinken, zingen, brullen en nog meer van het opgesomde... Nee eigenlijk niet echt Larissa's ding! Toch besloot ik zaterdagavond met Tara en wat vrienden mee naar Den Bosch te gaan, ook wel Oeteldonk genaamd, heb ik net geleerd! 

maandag 7 maart 2011

Outfits of the week 9


Woops, bad bad Larissa! Ik ben gewoon vergeten de outfits of the week af te maken. Ik had afgelopen week 2 outfits opgenomen en heb de outfit van zondag er ook bij kunnen zetten. Hierbij een filmpje van 3 van m'n outfits van afgelopen week :) Hope you like it!
-Klik verder voor beschrijving van de kleding items-

zondag 6 maart 2011

Shoplog deel 2 NYC, Tara


Voor deel 2 van mijn shoplog van NYC heb ik geen filmpje opgenomen. Nouja, ik had het wel opgenomen maar het was niet duidelijk genoeg, daarom heb ik foto's gemaakt. Veel duidelijker en mooier te zien! Ik moet je eerlijk toegeven dat ik nog wat andere dingen heb gekocht qua beauty en random stuff haha, het houdt maar niet op! Dit keer accessoires, ik ben een huge fan van accessoires en heb aardig wat ingeslagen (vind ik), bij de Forever21 omdat alles daar zo goedkoop is en toch goede kwaliteit. Je kunt er een outfit mee afmaken of anders doen lijken, heerlijk, ik houd ervan. Kijken jullie mee?

zaterdag 5 maart 2011

Carnaval 2011

Carnaval 2010 Den Bosch

Het is weer zo ver, dit weekend is het carnaval. Ik woon dan niet in het zuiden, ben er niet heel bekend mee en heb het eigenlijk pas één keer gevierd. Mijn indruk ervan? Een groot feest met allemaal mensen in gekke outfits en foute Nederlandse muziek, gewoon heel grappig en gezellig dus.
Dit jaar ga ik weer, kijk je mee naar mijn belachelijke outfit?

vrijdag 4 maart 2011

Random pic; Bunneh!


Dit konijntje kocht ik laatst in een Aziatisch winkeltje in Soho, New York. Het is een zacht speelkonijntje, die nadat je hem door middel van een draaiknopje hebt opgewonden, heel lief gaat rondhuppen! Gekocht omdat 2011 het jaar van het konijn is, hopelijk brengt dit lieve konijntje mij een goed jaar! 

donderdag 3 maart 2011

Mijn eerste pakket van Insiders; Listerine


Via een andere blogster -welke blog precies weet ik niet meer, sorry!- las ik een artikeltje over Insiders. Insiders is een website waar je je gratis bij aan kunt melden en zo aansluit bij het mond-tot-mond netwerk. Je mag gratis nieuwe producten testen en het merk helpen meer bekendheid te krijgen. 
Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen en als ik het gratis mag ontvangen is dat helemaal mooi meegenomen! Gisteren ontving ik mijn eerste product; Listerine! 

woensdag 2 maart 2011

Budget tips uit reclameblaadjes


Nu ik terug ben uit New York, heb ik natuurlijk heel wat centen uitgegeven waardoor ik mijzelf even op een no-buy/shop verbod heb gezet! Volgens mij zit shoppen echt in mijn bloed, het is gewoon aangeboren volgens mij, dus dit is echt heel erg moeilijk! Ik las wat reclame blaadjes door en er stonden deze keer best wel wat interessante dingen in, voor kleine prijzen. Nu probeer ik mijzelf ervan te weerhouden deze items te kopen, maar ik wilde ook jullie even op deze budgettips wijzen! 

dinsdag 1 maart 2011

Maart 2011

Het is alweer maart, de tijd vliegt voorbij. De winter is alweer bijna verdwenen, of nouja het schijnt dat het komende tijd weer gaat vriezen; Brr!! Laat de lente maar komen hoor jongens! Zingende vogels en een zonnetje, we kunnen niet wachten tot de zon weer volop begint te schijnen en het warm genoeg is om de deur uit de rennen en lekker een terrasje te pakken met een zonnebrilletje op!

The cute furry bastard of the month! Wat een schatje he!