maandag 28 februari 2011

Shoplog Tara NYC (deel 1 kleding)


Mijn allereerste shoplog filmpje, ik heb het moeten verdelen omdat het filmpje anders te lang zou worden. Dit is deel één, waarin ik mijn gekochte kledingstukken laat zien. Ik ben een beetje verkouden dus praat nog nasaler dan normaal ;). Trouwens, als je iets hoort van water, dan is dat mijn aquarium die naast mij stond!

Tattoo Inspiration 2

Via Fill my little closet kwam ik op de site van Tattoologist. Hier vond ik echt een paar geweldig mooie tatoeages die zo fijntjes zijn, maar tegelijk ook erg sterk! Hieronder laat ik een paar van mijn favorieten zien;

zondag 27 februari 2011

Animated; fluf and me

pimp myspace
Oh, oh, oh wat is het weer toch bagger! Vandaag was een soort van typische zondag, waar ik eigenlijk niet veel aan het doen ben en lekker aan het niksen ben. Ik heb nog last van een jetlag -dit duurt waarschijnlijk weer een week, weet ik uit eerdere ervaringen- dus ik zal de komende paar dagen met huuuuge wallen rondlopen. Vannacht raakte mijn hoofd het kussen rond een uur of half 4 en stond ik pas om 14:00 's middags op! Best te doen zo in het weekend, maar morgen begint the real life aka school weer en dat betekend gewoon 's ochtends weer opstaan, ook al heb ik maar een paar uurtjes slaap gehad! Bah :( Ik ben even inspiratieloos dus ik laat jullie achter met dit korte animated gifje van mijn zachte, witte furryball en ik. (Heb m'n nieuwe vestje aan en hij kriebelt minder erg dat ik dacht!) 

vrijdag 25 februari 2011

Shoplog New YorkIk heb gisteravond een shoppinghaul/log-video opgenomen met daarin al m'n geshopte spulletjes in New York! Het is een best wel lange video geworden. Ik kom (een beetje) energieloos over misschien en dat komt omdat ik hartstikke verkouden ben geworden; verstopte neus, hoofdpijn, heel veel snot en slijm... je kent het wel. We vliegen vanavond terug naar Amsterdam, gelukkig zonder een overstap. We hebben net online ingechecked en helaas zitten we allemaal alleen... Met een beetje geluk kunnen we een beetje ruilen en schuiven met andere passagiers en anders lekker muziek luisteren!
Tot ziens, in ons koude kikkerlandje! 

woensdag 23 februari 2011

foto update 2

Nog een paar foto's van onze trip in New York City! Het is super gezellig, maar oh-so-koud! Bijna elke dag is het rond de 4 graden, maar het zonnetje schijnt vaak genoeg, dus dat is wel erg lekker.

dinsdag 22 februari 2011

Foto impressie NYC

Hello, hello! We hebben echt een geweldige tijd hier in New York City! Helaas hebben we niet veel tijd en puf om echt veel te kunnen bloggen, maar wij wilden wel alvast een paar 'vakantie'kliekjes met jullie delen! Het is hier echt best wel koud, de eerste dag waaide het heel erg maar het was droog, net zoals dag 2. Dag 3 daarentegen, was bewolkt want het sneeuwde! Ook was het nog kouder brrrr. Vandaag schijnt de zon echter weer volop en wordt het de komende dagen wat warmer, zo'n 10 graden misschien max! We hebben al wat beauty en kleding geshopt, dus daar komt nog een video-haul over natuurlijk. 
Prachtig uitzicht vanuit de skyroom met het ontbijt elke ochtend!

maandag 21 februari 2011

Outfits of the week; week 7


Omdat ik dit weekend al weg gegaan, wist ik al dat ik geen tijd zou hebben om  the outfits of the week video af te kunnen maken. Vandaar dat ik de video alleen voor de afgelopen doordeweekse dagen heb opgenomen en deze tot een video heb gemaakt!
Nb; ik heb gekozen voor de zwarte blazer met het blauw/witte gestreepte shirtje en ik ben on the spot aangenomen! Door de weeks zal ik blijven werken bij mijn huidige werkgever en in het weekend zal ik een ontbijtdienst draaien in een hotel in Houten. :)

vrijdag 18 februari 2011

Vitasia India ; Yoghurt drinks

Nommm yoghurt drinks! In de Lidl hebben ze nu lekkere Indiase Yoghurt drinks, ook wel bekend als Lassi, van het merk Vitasia. Lassi betekent: yoghurt aangelengd met water, een non alcoholistische drank van de Fiji eilanden. Het is dus een Indiase yoghurt drink en was in aan de aanbieding bij de Lidle, altijd wel leuk om even uit te proberen!

woensdag 16 februari 2011

Uitslag winactie!

Vandaag de uitslag van de winactie! We kregen zoveel comments binnen, dat het erg moeilijk was de winnaressen eruit te pikken. Vandaar dat we gebruik hebben gemaakt van random.org om de winnaressen te kiezen! Klik snel verder om te zien of jij deze keer in de prijzen bent gevallen! 

dinsdag 15 februari 2011

Haren verven met L'Oreal Sublime Mousse
Ik had al een tijdje in m'n hoofd dat ik m'n haren wilde verven. Van Serena kreeg ik de L'Oreal Sublime Mousse in de kleur 41 Heerlijk Koel Chocolade om eens uit te proberen. De permanente haarkleuring is zo gemaakt, dat je het als een mousse op je haar aanbrengt. Handiger om zelf thuis je haren te kleuren. Ik vroeg altijd Tara om assistentie wanneer ik mijn haren verfde, maar nu kon ik het dan zelf doen? Ik probeerde het uit...maandag 14 februari 2011

Outfits of the week 6


Yesss het is me gelukt om een outfits of the week 6 bij te kunnen houden! Happy Valentinesday y'all!! Om in deze liefdessferen te blijven, hebben we de achtergrond veranderd voor een roze spacey versie en we hebben ook onze Kittehs Cupcakes 'banner' veranderd. You like?
Lees verder voor het lijstje met gedragen items.

zondag 13 februari 2011

Fashion Inspiration; White lace


Kant, ik houd er wel van! Ik heb al kleding van kant in het zwart, maar nu we richting zomer gaan wordt wit kant echt een must. Wit kant hoeft zeker niet oubollig te zijn. Het is juist spannend, mooi en hip! In de zomer verwacht je vooral jurkjes van kant, maar tops van kant in combinatie met stoere denim is zeker prachtig. Kijk mee!

zaterdag 12 februari 2011

Redbull Crashed Ice Championship 2010

Toen ik reclame over de Redbull Crashed Ice Championship 2010 zag en dat deze in ons Limburgse Valkenburg zou plaats vinden, werd ik dol enthousiast! Ik ben gek op Redbull en alles eromheen en een heftige schaatsrace leek me echt heel erg tof om mee te maken! Vooral omdat dit echt een best uniek evenement is en dan wordt het ook nog eens in Nederland gehouden. Wij dachten; 'it's time for a roadtrip to Valkenburg!' 

vrijdag 11 februari 2011

Francisco Lachowski


Francisco Lachowski, ik kende hem nog niet en kan erg kritisch zijn, maar deze jongen is echt prachtig. Echt een hele mooie jongen. Ik kwam er laatst achter wat zijn naam was via rondvragen op twitter. Oh Social media! en vond zo nog meer foto's. Well hello there! Ook kwam ik een tof filmpje tegen van mannelijke modellen. It's hot en cute. Dus lees snel verder!

donderdag 10 februari 2011

Victoria's Secret op schiphol

Oh joy! 
Misschien hebben jullie het al gelezen of gehoord. Victoria's Secret opent een winkel op Schiphol! Yaay! Deze winkel zal in mei 2011 komen en daarmee de eerste zijn in Europa. Wij houden van Victoria's Secret, de lingerie is echt geweldig, het zit heel goed en ze zijn bovendien heel mooi. Verder hebben ze leuke kleding, lekkere geurtjes en accessoires. Er is alleen wel een nadeel, of eigenlijk twee...

woensdag 9 februari 2011

A fishy update


Herken je ze nog? Dit zijn Sushi & Sashimi die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Ze hebben al 5 maanden overleefd onder mijn visie en zijn inmiddels een stukje gegroeid!! Een kleine update over deze twee fishy bastards!

dinsdag 8 februari 2011

What's for breakfast?

Vandaag heb ik geen les en ga ik in plaats daarvan een paar uurtjes werken. Daarom had ik 's ochtends iets meer tijd om lekker wat uitgebreider te gaan ontbijten. Nomnomnom! 
Pancakes met stroop, poedersuiker en slagroom en een glaasje appelsap -my fav juice, bij de Lidle- 
Helaas kan ik zo niet elke dag eten; normaal gesproken is het een broodje chocoladepasta of eentje met boterhamworst. Of soms helemaal niets en vlieg ik de deur uit! Bij de AH2Go op Utrecht Centraal haal ik dan meestal een lekker croissantje met een sapje of een Vivit-tje. 

Hoe ziet jullie ontbijt eruit? Of ontbijten jullie helemaal niet 's ochtends?

zondag 6 februari 2011

Shredding DIY via HonestlyWTF
SHREDDING!

Larissa en ik vinden van die 'gescheurde' shirts altijd erg tof. Het geeft een simpele top iets stoers en het ziet er natuurlijk erg bijzonder uit. Via Sanne Wierda kwam ik op de site van HonestlyWtf terecht, wat een leuke site en geweldige D.I.Y.'s!! Zo ving shredding mijn oog, het ziet er geweldig uit en het is makkelijk zelf te doen! Perfect. Ik ging aan de slag.

zaterdag 5 februari 2011

Regenboog nagels!


Afgelopen maandagavond werd ik in de bus naar Utrecht Centraal aangesproken door een meisje met een enorme bos krulletjes en een super vriendelijk gezicht. Ze herkende mij als het zusje van Serena/Beautylab en wist zelfs van mijn eigen blog! Ze was zo energiek en vrolijk en we hebben nog een hele tijd gepraat. Ze vertelde dat ze mij in eerste instantie herkende aan mijn nagels, 'iemand die zulke nagels heeft, die moet wel veel met beauty doen!' Geïnspireerd door dit meisje, genaamd Claudia -met een cool Amerikaans accent!- heb ik mij 's avonds bij Serena uitgeleefd met haar grote collectie nagellakjes en er lekker veel gebruikt voor deze skittle-achtige nagel-look 

vrijdag 4 februari 2011

New in + update

Ik heb gisteren een video-tje opgenomen met een paar nieuwe items die ik de afgelopen paar dagen en weken had gekocht. Ook een kleine update over m'n wreck this journal! Ik heb m'n best gedaan, maar beware het is een vrij lange video :) 

donderdag 3 februari 2011

iPhone foto verzameling


Zoals jullie wel weten is mijn iPhone mijn beste vriendje en gaan we nergens heen zonder elkaar. De feature op deze telefoon die ik erg vaak gebruik -naast bellen, smsen/whatsappen en internet- is de camera. Ik maak altijd wel foto's van dingen die me opvallen of een filmpje van een grappige, gekke of opmerkelijke gebeurtenis. Inmiddels heb ik in totaal 673 foto's en video's op m'n telefoon staan en vind ik het erg leuk om af en toe hier eens naar terug te kijken. Ik heb een selectie gemaakt van wat foto's met leuke herinneringen, op volgorde van oud naar nieuw...

woensdag 2 februari 2011

Win, win, winactie!


Wauw, wauw en nog eens wauw! Inmiddels zijn wij de 250 volgers alweer gepasseerd en daar willen wij jullie echt heel, heel erg voor bedanken! Wij vinden het zo leuk dat we steeds meer lieve volgers krijgen en reacties, thanks a ton! Om het te vieren -en wij doen dit natuurlijk het allerliefste met jullie- is het tijd om een nieuwe winactie op Kittehs Cupcakes te gooien! Wil jij mooie beauty stuff winnen? Lees dan verder om te zien wat wij jij kan winnen! 

dinsdag 1 februari 2011

Februari 2011

Hallo iedereen! Het is weer februari, de tweede maand in het jaar 2011 alweer!
Het is weer een nieuwe maand, hebben jullie je aan je voornemens gehouden? Ik hoop het!
En onthoud ook:

Een hele mooie en goede tekst vind ik. Ik hoop dat januari een geweldige maand voor jullie was, en dat jullie van februari ook weer een topmaand maken! De maand van valentijnsdag! love love love!

Afscheid Celesta

Celesta en ik
Aaahhww
Mijn allerbeste vriendin Celesta, gaat 4 februari 2011 naar Londen voor 5 maanden stage! Woow!! Dat is wel heel erg lang, maar ook heel erg tof voor haar! Londen is geweldig en een stage daar al helemaal, ben blij dat ze zoiets heeft kunnen regelen. Natuurlijk konden we haar niet zomaar laten gaan en moesten we eerst nog even feesten. Tijd voor een afscheidsparty dus! Deze gaven we afgelopen vrijdag 28 januari, omdat de meesten van ons op zaterdag werken en de week erop kon het niet, omdat ze dan al weg is... Perfect weekend dus! Kan ze erna nog lekker rusten en rustig voorbereiden.
Haar reactie op de verassing zien? Check het filmpje!