maandag 5 december 2011

OOTD || Red Head


Afgelopen weekend wilde ik eigenlijk een outfit video opnemen met Tara, maar helaas is het weer zo slecht dat dit niet uit te voeren was. Vandaar dat ik maar even wat foto's binnen heb gemaakt, om jullie toch nog even te kunnen voorzien van een outfit of the day! Doordat ik bijna elke dag stage loop, is voor ons namelijk al moeilijker outfit foto's te maken omdat ik pas weer in het donker thuis kom. Hope ya'll don't mind! 

Misschien had je het al gelezen op mijn Twitter, ik heb m'n haren geverfd! Eerst met behulp van een ontkleuring (Garnier) mijn donkere lokken wat opgelicht en daarna een fel rode verf van La Riche Directions erin. Ik heb de kleur Vermillion Red. Het is echt een fel rode kleur, zoals Ariel de zeemeermin had of Rihanna. I love it! Hoe je je haar verft, kan je zien in dit filmpje van Tara die zij eerder voor jullie opnam. Het leek mij leuk om een mooie rode trui aan te trekken die bijna dezelfde kleur heeft als m'n haar en verder is dit gewoon echt zo'n fijne en makkelijke trui!  


Daarbij heb ik een acid-washed skinny met faux leer aan de zijkanten aan. Deze kocht ik een keer in de sale bij Vero Moda en draag ik mijn boots van Aeropostale, een winkel in Amerika. Ik draag een zilveren ketting van Serenity Designs en een ring van volgens mij Ydeltuyt.nl 

Foto's zijn gemaakt met een Nikon D5100

Trui Forever21 / Jeans Vero Moda / Ketting Serenity Designs
Boots Aeropostale / Ring Ydeltuyt 

xoxo Larissa 

1 opmerking:

  1. I am truly grаteful to thе holԁer of this website whο haѕ
    shaгed this wonԁerful article at hеre.

    My site: Pay Day Loans
    my page - Payday Loan

    BeantwoordenVerwijderen