maandag 26 september 2011

Demak'Up persevent


Zaterdagmiddag was er een persevent van het merk Demak'Up waarvoor wij waren uitgenodigd. Wij zijn met z'n tweetjes gegaan en kwamen in de trein van Utrecht naar Amsterdam plots al Teske tegen! Daarna zijn wij met een groepje verder gelopen (oké, strompelend over de Amsterdamse keitjes...) want bij Supperclub was onze bestemming! 

 

Bij de Supperclub waren wij nog nooit eerder geweest, maar het was heel makkelijk te vinden in een zijstraatje aan de Kalverstraat. Aangekomen moesten wij nog even buiten wachten en stond het smalle zijstraatje vol met vrouwelijke beautybloggers, zo leuk! Iedereen stond nieuwsgierig te kijken waar wij allemaal voor kwamen. De Supperclub zag er heel modern uit en had aan de zijkanten lounge-banken, een keuken achteraan en bovenin een ruimte die was ingericht met spiegels...!

Presentatrice Lieke van Lexmond - wat een onwijs aardige en leuke meid!  

Lieke van Lexmond was de presentatrice deze middag en liet ons kennismaken met de nieuwe producten van Demak'up; 'de vloeibare lijn'. Demak'up heeft voor het eerst vloeibare producten aan het assortiment toegevoegd, wat het  reinigingsplaatje nu helemaal compleet maakt. Demak'Up heeft een frisse tonic, reinigingsgel en een reinigingsmelk ontwikkeld, allemaal geschikt voor alle huidtypen! De nieuwe producten werden in de zaal uitgedeeld en toen kregen wij de opdracht onze make-up te verwijderen; want wij zouden worden opgemaakt door visagisten! Super leuk om te zien hoe iedereen de make-up eraf haalde, -gewoon zonder schaamte!- en dat wij zo tegelijkertijd de vloeibare lijn van Demak'up konden uittesten. 


Nadat je was opgemaakt, -de look was heel erg naturel wat voor veel van ons erg wennen was- werden er beneden portretfoto's van je geschoten. Heel professioneel met een wit scherm, een grote lamp en een goede fotograaf. Deze portretfoto's worden nog naar ons toe gemaild. Indien deze binnen zijn en toonbaar voor de rest van de wereld, zullen we die nog online plaatsen ;) 


Tijdens het event werden er hapjes rondgebracht en kon er ook wat gedronken worden. Er werden verse smoothies gemaakt (jum!) en ook flesjes water. Erg gezond dus en daar is je huid later ook blij mee! Ook kon er nog wat gewonnen worden; een jaar lang gratis Demak'up producten! Wauw, dat wilde natuurlijk iedereen wel winnen. Helaas waren wij niet de gelukkige, maar wel onderstaande winnares! 


Wij hebben de 3 nieuwe producten mee naar huis gekregen, dus daar gaan wij meteen gebruik van maken. Tijdens het event merkten wij al dat deze producten de huid helemaal niet uitdroogden en het een prettig gevoel gaf, moisturized! Wij willen de producten graag nog even wat langer uitproberen dus een volledig artikel over de nieuwe producten van Demak'up volgt nog! 

xoxo Larissa & Tara 

1 opmerking:

 1. I blog quite оften and I rеally appreciаte your infοrmatіon.
  Τhe aгtiсlе has rеally peakеԁ my interest.

  I аm going to book mark уour blog and
  keep сhecκing for new detaіls about oncе
  per week. I subscribeԁ to your RSS feed too.Last Man Standing Season 2 Episode 4
  Also see my website - Last Man Standing Season 2 Episode 4

  BeantwoordenVerwijderen