woensdag 13 april 2011

Winactie!


Wowowow! Kittehs Cupcakes is inmiddels alweer de 500 volgers gepasseerd! Ontzettend bedankt iedereen voor het volgen van onze blog en de leuke comments die jullie achterlaten. Het is ineens echt ontzettend snel gegaan, vandaar dat we eigenlijk net te laat zijn met het 'echt' vieren van het behalen van de 500! Toch willen wij er nog een winactie aan wijden omdat we zo ontzettend happy zijn en jullie willen bedanken!


Het is deze keer niet een enorme winactie zoals de vorige keer, deze keer is er slechts 1 winnares en kan je iets winnen dat wij zelf natuurlijk ook heel fijn vinden; je kan namelijk deze lipglossen winnen van Estée Lauder van de Elizabeth Hurley Lip Design Collectie limited edition voor Pink Ribon! 


Het zijn 4 lipglossen die komen in dit onwijs snoeperige roze crocotasje! De lipglossen zijn er in 4 verschillende kleuren; roze en nude tinten en zijn er in shimmer en mat. Super mooi voor deze komende lente en zomer tijd en het tasje kan ook eventueel als make-up tas, portemonee of clutch gebruikt worden! Super cute!


Wat moet je doen om te winnen?
Deze keer niet al te veel poespas; het enige wat je moet doen is deze post liken op bloglovin' en een comment achterlaten op deze post, dat je wilt winnen en waarom! Mocht je geen bloglovin' gebruiken (maak gewoon aan het is zo handig joh!;p) dan hoef je ons niet te liken, maar we zouden het wel heel fijn vinden:) Meedoen kan tot volgende week woensdag 20 april 2011 en kort daarna zullen wij de winnares bekend maken! Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen