maandag 25 april 2011

Onze 1e paasdag

De paasdagen zijn feestdagen die wij elk jaar vieren en waar we ook veel waarde aanhechten om die met de familie door te brengen. Eigenlijk elk jaar beginnen we wel met een paasontbijt/brunch waar we lekker uitgebreid aan de grote tafel gaan eten. Dit jaar zat het weer ook ontzettend mee, waardoor we 's middags besloten om een gezonde wandeling te maken door het Houtens Bos. Een erg mooie en goede plek om even de spieren los te gooien en om mooie kliekjes te maken.

We hebben met z'n vijven een ruime tijd in de natuur gewandeld, gepraat en ook veel foto's gemaakt! Hier laten wij nog wat impressie foto's zien van onze warme middag in de natuur, wat eigenlijk bijna in onze achtertuin ligt!
Het was echt heerlijk warm en niet te heet voor het maken van een wandeling. In het bos zijn verschillende dingen te doen naast het maken van een normale wandeling. In het bos zijn er op bepaalde plekken boomstammen over plassen water neergelegd zodat je hier kunt spelen en klauteren. Het bos is erg geliefd bij wandelaars maar ook veel gezinnen met kinderen komen hier om te spelen. Er is ook een groot speelbos aangelegd voor kinderen waar zij kunnen klimmen en in aanraking kunnen komen met water. Hartstikke lekker en gezond! 

Vieren jullie Pasen thuis en hebben jullie ook zo genoten van die zonnige zondag? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen