maandag 21 maart 2011

Glow Golf; midgetgolfen in the dark!


Afgelopen vrijdag hebben mijn vriendinnen, Myrna en Giovanna en ik een soort van vriendinnendagje gehouden. We kwamen erachter dat we alle 3 een hele dag vrij waren en dat komt niet vaak voor en het was ook nog eens de dag voor Myrna's verjaardag. Vandaar dat we besloten om de hele dag eens wat gezelligs samen te gaan doen, in Scheveningen. Jammer genoeg was het ontzettend slecht weer; regen en klein beetje mistig aan de kust, maar we hebben nog wel veel lol gehad bij het Glow in the dark Midgetgolf! Glow in the dark zul je vast denken? Ja echt!

Glow in the dark midgetgolfen hoort bij het bedrijf GlowGolf en zit in de plaatsen; Scheveningen, Aalsmeer, Middelburg, Winterswijk, Loosdrecht en binnekort ook in Houten. My hometown! Midgetgolfen lijkt misschien een uitje voor een kinderpartijtje, maar zoals de medewerker bij GlowGolf zelf al aan gaf: -"75% van de mensen die hier komen, zijn volwassenen hoor!"- is het helemaal niet kinderachtig. Het leek ons al super leuk, dus ook al zouden we de enige 'volwassenen' zijn, we zouden alsnog zijn gegaan;) Midgetgolfen is niet 1 van mijn talenten, maar wel erg leuk om te doen. Wij kregen studentenkorting, het koste ons toen maar €6,95 per persoon wat ik heel goed geprijsd vind. De reguliere prijs voor volwassenen is €7,75 en voor kinderen 4-12 jaar €6,25
* Voor nog meer gekkigheid en loco-ness kan je er ook voor kiezen om er een 3D-bril bij te nemen (+€2,-) De midgetgolfbanen en alle muurschilderingen (handgeschilderd) gaan dan zweven... Kijken of je dan ook nog het balletje in de put kan krijgen;)!


Zoals je op de foto's hierboven kan zien, is het glow in the dark golfen zo een heel andere beleving dan je waarschijnlijk gewend bent! Wij vonden het erg gaaf en bij elke baan was het weer een prachtig aanzicht met al die felle kleuren.

Het was zulk slecht weer, dat Scheveningen ons hierna niet heel veel meer te bieden had. Wij zijn toen terug naar Nootdorp gereden waar een Van der Valk hotel zich bevindt. Daar hebben wij even in de bar gezeten, waarna wij uiteten gingen bij het restaurant van het hotel. Lekker! 

Myrna & Giovanna in de lobby van Van der Valk, met een erg aparte paardenlamp...

Kenden jullie het glow in the dark golfen al? Als het hier in Houten opent, ga ik er zeker nog een keer heen met vrienden! & wat doen jullie met vriendinnen op een dagje uit?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen