vrijdag 18 februari 2011

Vitasia India ; Yoghurt drinks

Nommm yoghurt drinks! In de Lidl hebben ze nu lekkere Indiase Yoghurt drinks, ook wel bekend als Lassi, van het merk Vitasia. Lassi betekent: yoghurt aangelengd met water, een non alcoholistische drank van de Fiji eilanden. Het is dus een Indiase yoghurt drink en was in aan de aanbieding bij de Lidle, altijd wel leuk om even uit te proberen!

Een Indiase yoghurt drink? Wij proefden deze drank en vonden er verder eigenlijk niets Indiaas aan smaken! Het smaakt gewoon als een normale yoghurt drank die je ook bij de C1000 en Albert Heijn kan kopen; Lekker!
Deze yoghurt drinks kosten bij de Lidle normaal gesproken slechts €0,49 maar daarboven kregen wij ook nog eens 30% korting. Super goedkoop en budgetproof dus!

Deze yoghurt drinks zijn in drie smaken verkrijgbaar:
- Pineapple and Coconut Lassi
- Strawberry Lassi
- Lemon and Green Tea Lassi

Pineapple and Coconut Lassi: De smaak van de Pineapple and Coconut Lassi is een beetje tropisch en licht zuur. Je proeft vooral de ananas en eigenlijk bijna geen kokos. 


Strawberry Lassi: De Strawberry Lassi smaakt gewoon zoals een aardbeien yoghurt drink, die je nu eigenlijk ook al wel kent! Niet heel bijzonder of opmerkelijk, maar wel erg lekker.

Lemon and Green Tea Lassi: De Lemon and Green Tea Lassie smaakt naar mijn zin nogal naturel eigenlijk, met een klein vleugje lemon/citroen. Erg lekker, maar vooral geen fratsen! 


Vooral 's ochtends vinden wij het lekker om yoghurt drinks te drinken, ze geven je een net wat voller gevoel als je bijvoorbeeld weer eens de deur uit moet snellen en het ontbijt moet overslaan!
Deze yoghurt drinks komen in een bekertje van 250g en vind ik persoonlijk een perfecte hoeveelheid. Bij een klein pakje Vifit, heb ik vaak namelijk dat ik het niet in 1 keer opdrink en het dopje er weer opdraai en terug in m'n tas stop. Gedurende de middag kom ik die Vifit weer tegen in m'n tas en is hij niet meer lekker koud, maar lauw. Vind ik persoonlijk niet zo lekker en dat is wel zonde! Je hebt vifit daarentegen ook in dezelfde soort kleinere plastic bekertjes met een (soort) gelijke hoeveelheid. Echter is het mooi bij dit drankje, dat er nog een plastic dekseltje op zit om het eventjes af te kunnen sluiten!

Houden jullie van dit soort yoghurtdrankjes? En welke drinken jullie meestal?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen