zaterdag 12 februari 2011

Redbull Crashed Ice Championship 2010

Toen ik reclame over de Redbull Crashed Ice Championship 2010 zag en dat deze in ons Limburgse Valkenburg zou plaats vinden, werd ik dol enthousiast! Ik ben gek op Redbull en alles eromheen en een heftige schaatsrace leek me echt heel erg tof om mee te maken! Vooral omdat dit echt een best uniek evenement is en dan wordt het ook nog eens in Nederland gehouden. Wij dachten; 'it's time for a roadtrip to Valkenburg!' 

We zijn met een stel vrienden van ons in de auto gestapt, Jorike een vriendin van Tara reed ons en in de andere auto hadden we 4 andere vrienden zitten. Het was echt een enorm lange reis en het was vorig weekend, toen het zo ontzeeeeettend hard waaide. Gedurende de hele reis, voornamelijk op de snelweg, was het echt 2 handen stevig aan het stuur houden want anders werd je zo weggeblazen!

Onderweg hebben we nog een stop gemaakt bij de MacDonalds; yum, waarna wij weer verder reden naar het zuiden. Uiteindelijk aangekomen, bleek dat we verkeerd waren gereden. Wij hadden naar Maastricht gemoeten omdat wij een pendelticket hadden gekocht voor het parkeren van de auto en dan een bus/treinreis naar het evenement. Stom! Toen hebben we gewoon een plek in Valkenburg zelf gevonden -ondanks dat er van te voren werd aangegeven dat parkeren daar zelf niet mogelijk was- hadden we al snel een parkeerplek voor slechts €2,50. Bingo! Alles leek toch goed te komen... of toch niet?

De jongens waren naar Meerssen gereden en vanaf daar hadden ze een trein naar Valkenburg gepakt. Helaas waren we vrij laat in Valkenburg aangekomen, waardoor wij niet meer het terrein opkonden. Het zat al vol met 25.000 gezellige bezoekers. Super jammer! Gelukkig was het dorpje van Valkenburg echt gezellig druk met andere bezoekers die ook niet naar binnen konden en waren alle kroegjes en restaurants open voor een drankje en een hapje. 
We hebben er met z'n allen nog een gezellige avond van kunnen maken en een klein beetje van de wedstrijd op een groot doek kunnen zien. Hieronder een paar foto's van onze -toch wel geslaagde- avond :) 

We kwamen deze onwijs foute velg tegen, een beertje!
We moesten hier wel een foto van maken voor jullie hahaha

Zijn jullie naar de Redbull Crashed Ice Championship 2010 geweest? Of hebben jullie de wedstrijd op de televisie bekeken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen