vrijdag 31 december 2010

Tag: Smile To The World

Een tijdje geleden kreeg ik via Carlijn deze tag: Smile To The World. Oorspronkelijk is Lisanne met deze tag begonnen en ik vond 'em zo mooi en leuk om deze ook aan jullie door te geven!

" Deze tag is niet zomaar een tag, dit is een speciale tag. Het betekent dat de lacht naar de wereld, dat jij een stukje geluk door wil geven. Dat je lacht naar de bloggers die je tagt, en naar alle lezers van je blog. Post een foto van jezelf, een foto waarop je glimlacht, een foto waarop jij geluk uitstraalt. "

Bedankt Carlijn! Ik vond het meteen al een leuke tag, maar ik kwam steeds niet aan toe om een foto te zoeken en vinden, waar ik echt heel erg op lach en waar ik ook nog een duidelijke herinnering heb van hoe gelukkig ik mij voelde op dat moment. Nu heb ik 'em gevonden!...

woensdag 29 december 2010

dinsdag 28 december 2010

Shopping Haul Video

Zoals ik gisteren aangaf, ben ik wezen shoppen in Amsterdam (en Hoofddorp)! Eerst viel het shoppen een beetje tegen, als in ik kwam niet veel dingen tegen die ik wilde hebben, maar ik ben uiteindelijk toch met 3 (volle) tassen terug naar huis gekeerd! In bovenstaand filmpje laat ik mijn geshopte spulletjes zien van de Zara, River Island, H&M en de Primark.

Winactie December Uitslag!

Vorige week hebben we een december winactie op Kittehs Cupcakes gezet. Bedankt voor al jullie comments, het was moeilijk maar we hebben 2 winnaressen uitgekozen! ...

maandag 27 december 2010

'3e kerstdag' = shopdag!

Afgelopen dagen stonden bij mij in het teken van gezelligheid, binnen zitten, lekker eten en vooral niet al te veel inspannend werk doen. Maar vandaag ga ik lekker shoppen met een heel goede vriendin van me, Karin (met wie ik ook op vakantie was afgelopen zomer). Ik keek al dagen uit naar vandaag, lekker shoppen en we zijn ook meteen actief bezig, ja toch? We hebben in ieder geval 3 winkels op onze to-do-list:
- die nieuwe grote H&M op de Dam (Amsterdam)
- de Monki store (Amsterdam)
- de Primark (Hoofddorp)

Als ik een mooie shop-buit heb binnengehaald, komt daar uiteraard weer een 'haul-video' van! Geniet nog even van je kerstvakantie, voor je 't weet zit je net zoals ik weer met je neus in de boeken. Brrr!

Oja! Morgen worden de 2 winnaressen van de December Winactie bekend gemaakt! 

zondag 26 december 2010

Marsepein Muffins

Ik had eerder jullie gevraagd welke soort muffin ik zou moeten maken, na aanleiding van een schattig muffin boekje wat ik van de Sinterklaas had gekregen. Veel van jullie hadden gevraagd om de marsepein muffins, die mij zelf ook erg lekker leken. Gisteren, 1e kerstdag had ik de tijd om deze muffins te bakken kijken jullie mee?

vrijdag 24 december 2010

Christmas decorations, filmpje

Het is alweer bijna zover, vanavond is het kerstavond. Voordat het zover is, willen wij nog laten zien hoe wij ons huis hebben versiert. Glitters, kleurtjes en lampjes! 

donderdag 23 december 2010

Pink Ribbon fietslampjes


"Jij steunt, Pink Ribbon helpt"
Ah kijk zo leuk, Pink Ribbon fietslampjes. Deze heb ik zojuist gekocht bij de Blokker, ze kosten maar 3 euro.
Fietslampjes komen altijd te pas vooral omdat ik ze altijd verlies. Toen ik deze zag moest ik ze wel hebben, zo schattig én voor het goede doel!

woensdag 22 december 2010

December winactie!

Yeshhh, we gooien er snel nog even een winactie in, voor dat we het nieuwe jaar in gaan! Deze keer zijn er 2 winnaressen, je kan deze prachtige (dubbele) ring winnen of een schitterende sleutelhanger, met zwaluwtje! Wil je mee doen? Lees van verder...

dinsdag 21 december 2010

Instant Spaghetti

Hallo!
Een tijdje terug had ik een aantal producten gekocht bij de Action te Nieuwegein, waaronder "Instant Spaghetti"
Dit is een magnetron maaltijd. In 5 minuten zou je heerlijke spaghetti kunnen maken, ik was benieuwd!! Zou het ook wel lekker smaken?
In dit filmpje laat ik zien hoe makkelijk het klaar te maken is.Hoe smaakte dat nou? Lees verder.

maandag 20 december 2010

Outfits of the week; week 50

Wij hebben niet zo vaak outfit foto's op onze blog, dat komt door meerdere redenen; of het licht is niet goed, we hebben geen mooie locatie/egale locatie om een foto te nemen en niet echt een geweldige camera om echt mooie foto's te maken. Ik heb wel eens op andere blogs gezien, zoals op die van Vera Camilla of op LLYMLRS dat zij een video-tje maken van de outfit! Nou, dat idee wilden wij ook overnemen en hebben er een 'Outfits of the week' van gemaakt. Gewoon korte clips achter elkaar van alle dagen in deze afgelopen week. Deze week de outfits van Larissa ...

zondag 19 december 2010

X-mas wishlist

Een X-Mas wishlist; Wat vraag jij dit jaar voor jezelf, wat wil jij vinden onder de boom?
Ieder jaar maak je weer een lijstje en elke keer moet je hard nadenken, wat wil je nou graag hebben en wat heb je nog niet? Vooral die tweede vraag is een erg lastige, want de meeste dingen heb je vaak al;)! Soms wil je ook wel eens grotere en duurdere cadeaus vragen, maar durf je het bijna niet te vragen aan de kerstman! Wil je weten wat wij dit jaar aan de kerstman vragen? Lees verder om onze top 3 van ons verlanglijstje te zien!...

zaterdag 18 december 2010

Kaakchirurg update 2

Een tijdje geleden alweer vertelde ik jullie in dit artikel dat mijn verstandskiezen eruit zouden gaan. Deze zijn er uiteindelijk pas na een hele tijd eruit gegaan, omdat er eerst nog meer foto's gemaakt moesten worden (een CT-Scan, want mijn zenuwen leken op de 'gewone' foto wel tussen mijn wortels te zitten) daarna moest de uitslag besproken worden en daarna pas heb ik een afspraak kunnen maken. Deze foto's zijn gisteren gemaakt, vanmorgen stond ik op met een nog dikkere hamsterwang! ...

vrijdag 17 december 2010

Cien Provitamin Shampoo bij de Lidl

Als je aan de supermarkt de Lidl denkt, denk je automatisch aan lekker goedkoop boodschappen doen toch? Op een keer deed ik met Tara de wekelijkse boodschappen bij de Lidl en nam ik een kijkje bij het shampoo schap. Ik wist dat thuis net de shampoo op was en dat er een nieuwe gekocht moest worden...
Bron: Stern.de

Kittehs Cupcakes Verkoopjes - Update

Neem eens een kijkje op de 'Kittehs Cupcakes Verkoopjes' pagina. Deze is aangevuld met handgemaakte sieraden, gemaakt door onze moeder Rita! Misschien een cadeautip voor de kerst? ;)

donderdag 16 december 2010

Aloë Vera Juice

Laatst zag ik dit drankje bij de Action, ik had het al eerder bij een klasgenoot gezien en hij vertelde mij dat het echt heel lekker was. Het is een drankje gemaakt van de plant; Aloë Vera. Ook zag ik dit drankje vaak bij de Xenos staan, maar ik 'durfde' het steeds toch niet aan om het te kopen. Het leek me zo... raar en vies! 

woensdag 15 december 2010

Gekke eetcombo's? Video met Serena & Vera

Ik vond het vroeger ontzettend lekker om dropveters samen met een ringetje van Nibbits (die chips!) te eten. Gewoon lekker te gelijk in je mond proppen! Of een banaantje met suiker op brood eten. Op zich niet heel rare eetgewoontes vind ik zelf. Toch zijn er ook mensen die heel andere dingen combineren waarvan jij misschien zou denken 'Iewl!' terwijl zij dit juist super lekker vinden!

Serena heeft op haar blog hier een artikeltje over geplaatst, uit de comments kwamen nog meer ideeën wat anderen ontzettend lekker vonden. Samen met Serena en Vera hebben wij een video opgenomen, waar wij een aantal van deze 'gekke' voedselcombo's hebben uitgekozen en deze ook eens hebben uitgeprobeerd... Kijk je mee naar de video? Aan het einde zijn nog een paar bloopers toegevoegd;)dinsdag 14 december 2010

Tattoo - inspiration

Ik heb al een aantal tattoo's en zoals ze zeggen; zodra je er 1 hebt, wil je er meer en meer. Ik werd van te voren al gewaarschuwd: 'It's like an addiction' and they're sooo right! Oh, ja ondanks dat onze moeder er (totaal) geen fan van is en het liever niet heeft, blijft de drang om een nieuwe 'tatt' te nemen toch erg groot. Hieronder een paar mooie tattoo's van anderen, al is 't alleen om naar te kijken... ;)

zondag 12 december 2010

Tara action foto haul

Hallo!
Ook ik ben bij Action geweest dus, maar ik heb niet zoveel gekocht als Larissa! Bovendien zitten er een paar cadeaus tussen! Maar hier toch een foto blog van een paar die ik wel kan laten zien.

Ik ben trouwens nog nooit eerder in de Action geweest, wel gehoord dat het super cheap is en ze leuke spulletjes hebben als je goed zoekt! Was inderdaad een zoektocht met veel huilende baby's en kinderwagens om mij heen. But I survived..

Cute!! Larissa heeft deze ook, een soort bont staartje! Echt super nep en totaal niet zacht, maar hij ziet er wel zacht uit hahaha!

zaterdag 11 december 2010

Action Video Haul

Vanmiddag ben ik met m'n ouders en Tara naar de Action geweest. M'n ouders zijn al een tijdje fan van de Action en nu had ik eindelijk de gelegenheid om met ze mee te gaan! Met 3 volle tassen ben ik de winkel uitgelopen, zonder echt heel veel uitgegeven te hebben! Kijken jullie mee naar m'n geshopte spulletjes?


vrijdag 10 december 2010

Muffins bakken, I need your help! ;)

Van de Sinterklaas heb ik dit schattig muffin receptenboekje gekregen. Een kookboekje over muffins! Het boekje heeft de vorm van een soort van cupcake, maar dit zal wel een muffin voorstellen en er staan heel veel soorten recepten in.
Bij muffins denk je misschien al snel aan die zoete chocolade- of bosbessenmuffins, maar hier staan nog veel meer soorten recepten in! Nu wil ik een paar lekkere muffins maken, maar ik kan niet kiezen... Help je mee?

donderdag 9 december 2010

Wintertijd

Deze foto's maakte ik afgelopen week in mijn tuin. So pretty en Christmassy! Over een tijdje haalt m'n vader weer een kerstboom in huis en zal m'n moeder weer alle kerstspullen naar beneden halen om de kerstboom weer mooi aan te kleden! Hebben jullie al zin in de kerst?
& nu ga ik snel eventjes naar school glibberen over de gladde wegen. Kijken jullie ook uit?! 

woensdag 8 december 2010

Recept; heerlijk en gezond vegetarisch gerecht

Op school had ik een project om een weekmenu te maken, als tweede project moesten wij vegetarische varianten hierop maken, dit is zo'n vegetarische variant die ik zelf gemaakt heb:

Couscous met noten, vruchten, wortels en gegrilde bietjes.

Het voorgaande recept was een poolse bietensoep, in dit nieuwe vega recept hebben wij de wortels en bieten terug laten komen en alles op een hele andere manier bereid.

Als je naar de ingrediënten kijkt, zul je denken.. Spannend! of juist.. IEHL?
Ik vond het spannend en lekker klinken, maar toen ik de ingredienten voor me zag liggen dacht ik.. help! Uiteindelijk vond ik het echt suuuper lekker! Vooral mijn moeder ging los, die vond het overheerlijk! Lees gauw verder voor het recept, van deze overheerlijke en gezonde maaltijd!

maandag 6 december 2010

Sinterklaas

Hallo!

Dit jaar zouden we alleen doen aan kerst, maar met sinterklaas wel lekker gezellig eten etc.
"Nee hoor, geen cadeaus!" werd mij verteld. 
En wat krijg je dan? 
Familie leden die stiekem cadeaus kopen om elkaar te verassen. 
Toen ik het ontdekte heb ik snel voor Larissa en Serena een home-made scrub gemaakt met een recept van 'The Secret Garden'. De geuren heb ik gemengd en afgestemd op wat zij lekker zouden vinden. Voor Larissa gras/appel/whitemusk en Serena Babypowder/musk/strawberry en nog een frisse geur.


Ringen maken! lief!

Hallo! 

Zaterdag moest ik weer werken, ik werk in een restaurant in Utrecht, de Broadway. Dit is een steakhouse met echt amaaaazing spareribs. Love!
Anyways, ik was lekker aan het werk toen mijn lieve collega Rawena naar mij toe kwam met een kadootje. "Ik zag dit liggen en moest meteen aan jou denken! Alsjeblieft" Ahhh! Echt super lief en leuk! Het is een 'ringen maken' pakketje van de hema, dan kan je zelf je ringen ontwerpen!
Ik hou van ringen, ik ben creatief en vond het echt geweldig!Echt super tof en inderdaad echt iets voor mij!! 

zondag 5 december 2010

Inspiration; Dr. Martens & Knits


Eigenlijk heb ik al  workerboots, in deze style stevige stappers dus. Maar laatst bleken deze toch echt te koud te zijn, vandaar dat ik van plan ben een paar simpele zwarte Dr. Martens aan te schaffen. Zaterdagmiddag was ik in de winkel de New Yorker, waar ze ook mooie knock-off Dr. Martens te koop hebben voor €29,95.Klik voor meer inspiratie over stevige stappers en warme knits op 'lees verder'...  

New: Knitted jumper

De New Yorker is een winkel waar ik  regelmatig even naar binnen loop zonder echt naar iets op zoek te zijn. De New Yorker die ik vaak bezoek is diegene in Utrecht, ongeveer achter de V&D gelegen, in Hoog Catharijne. Er zijn veel items die ik niks vindt, maar er zit bijna altijd wel wat bij dat echt heel leuk is en waar vaak ook nog een 'oke' prijskaartje aan hangt! Met deze trui liep ik afgelopen zaterdag de winkel uit, voor slechts €9,95!

vrijdag 3 december 2010

Ideas in Movement @ Minibar Amsterdam

Gisteravond was er een presentatie van het project 'Ideas in Movement' waar Serena aan had meegewerkt. Gelijk uit school en werk door gingen Serena en ik naar Amsterdam waar wij Tara ontmoetten. Eerst een lekkere pasta gegeten bij Julia's (yum!), waarnaar wij met de tram naar de Prinsengracht gingen. Het was glibberen en voorzichtig lopen op die steentjes bij de grachten! De presentatie werd gehouden in de 'Minibar', wij kenden dit nog niet, maar het bleek een heel bijzondere bar te zijn!...

donderdag 2 december 2010

sneeuw, snow, Schnee, neige, nieve, neve

Ik werd wakker, checkte Twitter en las dat het aan het sneeuwen was. Ongeveer een half uur later pas, stapte ik eindelijk uit bed en het sneeuwde nog steeds. Ik ging douchen, aankleden en opmaken en vervolgens ontbijten en het sneeuwde nog steeds. Ging langs de moeder van m'n collega/vriend om m'n broek in te laten korten (flinke centimeters moeten er vanaf voor deze korte beentjes), door de sneeuw heen want het sneeuwde nog steeds. Ik gleed tot 2 keer toe uit, want de weg was glad geworden want het sneeuwde nog steeds.
Nu zit ik lekker binnen achter de MacBook dit te typen, naast een heerlijk warme verwarming met een kerstelijk-gevoel (dat woord heb ik zojuist zelf verzonnen), als ik naar buiten kijk zie ik een wit landschap en witte vlokjes dwarrelen naar beneden; want het sneeuwt nog steeds.

woensdag 1 december 2010

www.Bao-Nhi.com

Deze post wil ik wijden aan een vriendin van mij, Bao-Nhi. Bao-Nhi en ik hebben elkaar ontmoet toen ik in november 2009 bij de ONVZ kwam werken, zij was daar al werkzaam en ik kwam de avondploeg aanvullen. Eigenlijk klikte het meteen al tussen ons, misschien waren het de Aziatische roots die wij gemeen hebben (Bao-Nhi is Vietnamees) of het is gewoon dat Bao-Nhi een ontzettende aardige meid is, waar je met al je problemen en zaken terecht kan. Vanaf het begin eigenlijk al noemde Bao-Nhi mij 'engel'... Waarom? Volgens haar omdat ik zo naïef en schattig ben/overkom, toch? haha. Bao-Nhi; als er toch een andere reden achter zit dan hoor ik die graag ;)

December 2010

Elk begin van de maand is als een schone lei. Opnieuw beginnen, een nieuwe maand en nieuwe kansen! Wat je de vorige maand misschien niet lukte, probeer je misschien nu weer, net zoals met de loterij!!

Deze nieuwe maand, geven we je een mooie tekst vol inspiratie, een mooie man, typische 'stuff' bijpassend bij die betreffende maand, lovely food en we zouden geen Kittehs Cupcakes mogen heten als we geen cute furry bastard met jullie zouden delen! Gewoon voor dat feel good moment, om je maand goed te beginnen ;)

Deze maand, december; de 12e en laatste maand van het jaar 2010 alweer. Aan het einde van deze maand, denken jullie dat je, je aan je goede voornemens van dit jaar hebt gehouden? Volgende maand weer een compleet nieuwe start maken in het nieuwe jaar 2011?