dinsdag 31 augustus 2010

Larissa; Sale Shopping & Outfit of the day (paar daagjes terug...)


cute, cute, cuuuuute!! 


Een paar dagen geleden ging ik samen met Tara naar Amsterdam. Amsterdam vind ik altijd wel fijn om naar toe te gaan, want ja er zijn toch echt wat fijne winkels die daar wel zijn en die wij helaas niet in Utrecht hebben! En dan bedoel ik vooral de Bershka (en River Island!) ...

zondag 29 augustus 2010

Jongens kunnen ook nagels lakken!


Hahaha!!

Ik kreeg deze foto's hieronder in mijn email en dacht OHJA!! 
Bij Broadway, hadden we, een weekje terug, een nagellak party!! Nouja nagellak party..
Na werk gaan we altijd eventjes naborrelen en mijn collega Leo had een enorme doos vol nagellak mee!!
We gingen helemaal los!!
Ook bij mannelijke collegas hebben wij het met veel moeite voor elkaar gekregen om 1 nagel te doen.
Twee hiervan deden het terug, ik moet zeggen!! Ze kunnen het nog goed ook!! Woow!

Benieuwd? Lees dan verder!

Outfit Tara 27-08-10


Hallo!!
Ik ging op de kittehs van Serena (www.beautylab.nl) passen en had geen schone kleding mee, goede reden om kleding van min zus te lenen moehaha!!

(Spijkerblouse, taille riem en legging)

Voor meer details, kijk verder!

zaterdag 28 augustus 2010

Cupcakes maken met mama!


2 weken terug alweer, gingen mama en ik cupcakes maken. Nouja, mama had de cupcakes gebakken en de frosting gemaakt, ik hielp gewoon mee met het versieren!!
Mijn mama is helemaal into de perfecte icing maken, dus ze is al een aantal weken aan het experimenteren met recepten!

Lees verder voor het recept!

vrijdag 27 augustus 2010

The green ghetto a.k.a. De beerput

Goede avond!!!

Tijdens lowlands verbleef ik op camping 4.
Dicht bij de ingang van het festival terrein, dicht bij de ontbijt tent en muntjes apparaten, dichtbij de wc...gewoon ideaal!! We hadden alle tenten in een rondje gezet met in het midden een grote plek om met z'n allen te zitten! Hadden we heel goed geregeld dus!
Bovendien zaten wij op de green ghetto!! een camping waar het schoon moet blijven en zijn, super relaxt dus.
Behalve dat wij totaal niet schoon zijn en over het hoofd hadden gezien dat we op de green ghetto zaten.

Wij noemden onze camping, De Beerput.
See why?:

Tims Bakery

Hallo!

Kennen jullie timothydelaghetto op YouTube? Hij heeft nu ook een channel genaamd Timsbakery! Dit is een channel waarin hij laat zien wat voor kleding hij draagt, waar hij het koopt en dat soort dingen maar dan voor mannen. Veel dudes vragen aan hem hoe hij zijn haar doet, waar hij zijn kleding vandaan haalt en zelfs hoe ze met vrouwen om moeten gaan!! Dus hij dacht.. "Als vrouwen makeup tips en kleding kunnen delen, kunnen wij dit ook! mannen hebben ook hulp nodig". He's so right!!

Dus een tip voor jullie broer of vriend!!

 Ik vind zijn kleding style echt tof.
Het is een beetje urban en street, sowieso is hij gewoon grappig!! Check it out!!


donderdag 26 augustus 2010

En de winnaar is ...

-WINACTIE 88 MATTE PALETTE-

Ik ben door velen van jullie ontzettend hartelijk welkom geheten in ons regenachtige Nederland! We hebben veel leuke inzendingen gehad, het kiezen was daarom ook echt niet makkelijk! Toch hebben we een gelukkige winnares kunnen kiezen, en dat is...

Gekkenhaus op lowlands2010

Een aantal filmpjes om een impressie te krijgen van lowlands2010!!

Kees van Hondt
Ik wist niet wat me overkwam, kende Kees niet en wist dus al helemaal niet dat dit gewoon altijd gebeurt bij Kees van Hondt. Allemaal takken in de lucht, opblaasdieren, kliko's, stoelen!! echt helemaal out of controll!!!! maar wel heel erg grappig hahahaha!

Meer zien? lees dan verder!!


woensdag 25 augustus 2010

Add an inch to any pants! Tell Sell gadget

Ik vind Amerika geweldig om meerdere redenen. 1 daarvan is om de geweldige spullen die ze daar verkopen en dan bedoel ik niet alleen mooie shirtjes, maar echt alles wat je maar kan bedenken; in Amerika kan je het kopen! In de winkel, online maar ook op Tell Sell. Hebben jullie ook, dat als je naar Tell Sell kijkt je na een paar minuten meteen de telefoon wilt grijpen omdat je dat product moeeet hebben!? Ik wel! [gelukkig kan ik mezelf net op tijd toch tegenhouden om niet nog meer haarstyling's producten te bestellen!] :)


In Wallgreens kwam ik dit product tegen in de schappen, het logo As seen on TV trok meteen mijn oog, ik bekeek het en moeeeest het hebben! "Wat een uitvinding!!" gilde ik naar mijn vriendin en ben de hele dag nog enthousiast geweest met deze aankoop...


Do it over & Where Are You?

Hoi allemaal!!


Als ik achter de computer zit, bekijk ik altijd YouTube, ik volg veel mensen op YouTube en vind ook veel toffe filmpjes. Ik volg bijvoorbeeld Shane Dawson, RWJ, Timothydelaghetto, Michelle Pham en nog heel wat meer. Maar ik volg bijvoorbeeld Shane Dawson op twitter, dankzij hem kwam ik een goede short movie tegen. Thank you Shane!

Het is kort maar krachtig, sterk verhaal, goed geacteerd en prachtig gefilmd. De geluiden erbij zijn ook erg passend en ik moet zeggen, scary!! Ik ben sowieso niet van de enge films dus ik was echt te bang om te hard te schrikken maar ik heb hem afgekeken en ben er blij mee.

Wil je hem zien? lees dan verder!

Lowlands2010

Dit was de groep vrienden met wie ik was.

Lowlands 2010.
Ik vond het echt super super suuuuper strak!! Het was echt heel gezellig, het weer was prachtig (af en toe eigenlijk zelfs iets te heet) en de sfeer was as usual subliem. Omdat we met veel man waren liepen we verspreid rond, maar op 1 of andere manier kwamen we altijd tegelijk bij de tenten aan. Rond 5 en 11 uur zaten we steeds met z'n allen bij de tent, heel gezellig.

We gingen ook een keer keihard los bij de tent, alle buren kwamen meedoen hahaha erg gezellig. (zoals hieronder de buurman met de tak)

maandag 23 augustus 2010

Back from LL10!!


Helaas helaas!! Lowlands is afgelopen!
Het was mooi weer (af en toe echt BLOEDHEET) en de sfeer was geweldig.
Ik ging er afgelopen 19 augustus heen en ben vandaag compleet gesloopt terug gekomen.

I bought myself some extra hair!

Bron: Tascha's Beauty Supplies
Extra haar? Meer en langer haar? Ja me wants!!! Ik wilde al zo lang hair-extensions hebben. Alleen die 'echte'  extensions met wax-stukjes kosten honderden euro's en het lijkt me niet zo fijn; ik was namelijk elke dag mijn haar en dat er dagen en weken en maanden (?) stukjes in je haar zitten lijkt me vervelend worden. 
Clip-in extensions leek me dan een beter alternatief; goedkoper, makkelijk en het zelf in- en uitclippen wanneer je maar wilt! ...


zondag 22 augustus 2010

Tattoo #4

Zoals je misschien al eerder op een foto van mij hebt gezien, heb ik een (aantal) tatoeages. Ik houd van tatoeages! Op mezelf, op anderen en vooral van die mooie sleeves op mannenarmen;) 
Eigenlijk mocht ik nooit tatoeages van mijn moeder zolang ik nog bij haar in huis woonde. Toch heb ik er nu 4 en ik woon nog thuis! ... zaterdag 21 augustus 2010

I'm back in H-town!

Sorry voor het lange uitblijven van een post van mij! Maar ik ben terug! 
Met H-town bedoel ik dan Houten! Ja, ik ben weer terug in ons zogenaamde 'kikkerlandje'! Hoewel, het weer gisteren (vrijdag) echt heel erg meeviel. Het was zelfs warm, ook vandaag heeft de zon vandaag zijn/haar gezicht een paar keer laten zien. 

Mijn vliegreis terug was ook dit keer echt om over te zeuren! In het verleden heb ik met vliegreizen nooit echt vertraging gehad, misschien hooguit een enkele 10 minuten. Maar ook bij mijn vluchten terug heb ik elke keer te maken gehad met vertragingen; en dan heb ik het niet over 10 minuten! ...


dinsdag 17 augustus 2010

Remember!! Winactie

Hallo!!

Een herinnering aan de win actie van de 88 matte palette!!! :D 
Dit prachtige palette met 88 verschillende matte kleuren!! Love it!! Doe mee met de win actie!


 KLIK HIER! om direct naar de link te gaan en te zien wat je moet doen om te winnen!!

We hebben de einddatum verschoven naar 25 augustus!! Dan kan Larissa eerst uitrusten thuis en dan pas kiezen!!

XOXO TARA!

zondag 15 augustus 2010

Weetjes van KosHieronder de weetjes!

zaterdag 14 augustus 2010

Party songs 2010


HI!

Dit zijn echt dé party-summer-nummers 2010! Die wij in ieder geval altijd hoorden op Kos!

I like the way! 
Dit nummer hoorde wij echt elke avond, ik vind het echt een super leuk nummer, je gaat ook automatisch ervan bewegen hahahaa. Nouja, mijn vriendinnen en ik dan.
vrijdag 13 augustus 2010

Tara over Papas Beach @ Kos

Bijna elke middag lagen wij te zonnen (en te slapen…) op de ligbedjes van Papas Beach. Dit strand hoorde bij de organisatie en daardoor konden we gratis liggen op de bedjes. Het was altijd super druk en gewoon gezellig. Je werd op het strand bediend dus altijd makkelijk met eten en drinken, kon je gewoon blijven liggen! Bovendien werd hier lekkere feestmuziek gedraait, heerlijk vind ik dat. Zon, zee, strand, drankjes, leuke vriendinnen en muziek!

donderdag 12 augustus 2010

Myrtle Beach; Shoplog 2

RWJ tshirt, zwarte short en zwarte havaianas.
Karin; zwart jurkje en zwarte havaianas. 
Hallo iedereen! Hier weer een shoplogje en een simpele outfit foto. Ik heb 2 dagen achter elkaar geshopt, ik begin met dag 1 waar ik bij Tanger Outlet 2 (Noord Myrtle Beach) heb geshopt en de 2e dag (woensdag) waar we eventjes langs Target zijn gegaan. Ook ben ik nog langs Ulta geweest, een beautywinkel bij de Coastal Grand Mall. Wil je zien wat ik voor spulletjes heb ingeslagen? Lees dan verder! 

Tara in een music video?

Hoi hoi!

In Kos gingen we natuurlijk bijna elke nacht uit, 1 nacht, werden Jorike en ik benaderd. Er kwamen letterlijk twee Engelse jongens op ons af stormen. Ze wilden ons een vreemde maar leuke vraag stellen, namelijk: of we eventjes in een Music video wilde dansen!!
Nou als onze andere twee vriendinnen ook mee mogen, jaaa graag!! Haha!

woensdag 11 augustus 2010

Uitgaan op Kos

(Celesta en ik)

Er is in Kos een barstreet, waarvan wij eigenlijk hadden verwacht dat deze veel groter zou zijn! Maar in 1 nacht konden wij hem al helemaal verkennen.. Ondanks dat, was het wel altijd heel druk en heel gezellig.

dinsdag 10 augustus 2010

outfit Tara 9 aug

Goede middag!
Dit was mijn outfit van gisteren! 

Het was best lekker weer dus ik vond het tijd om mijn shorts weer uit de kast te trekken!! Elke kans die ik hiervoor krijg grijp ik.

Ik heb trouwens voor een keer mijn pony de andere kant op, ziet er ineens weer iets anders uit!

Tara's mini shoplog voor Lowlands


Ha! Lowlands komt er alweer bijna aan! 20,21 en 22 augustus is het zover! Ik heb er echt super zin in, vooral nu een vriendin van mij, Jorike, dit jaar ook meegaat. Ze had helaas geen kaartje gekocht, weinig geld, weinig tijd!! (vooral dit laatste, wat ging de verkoop snel). Vorige week kwamen er weer 500 kaartjes vrij en heeft een andere vriendin van mij, Celesta, vol stress en spanning achter haar computer gezeten om een kaartje voor Jorike weten te bemachtigen haha!! (Jorike wilde supergraag een kaartje maar moest werken en kon niet haar kaartje zelf kopen) EN HET IS GELUKT!! YAAY Jorike gaat mee! 


Myrtle Beach; BEETLE!!!!!!! En Shoplog!

Ja! Eindelijk hebben we onze huurauto. De medewerkster van Alamo vroeg; 'What do you think of a Volkswagen Beetle?' en wij schreeuwden meteen; 'JA!!!!!!!!!!!' zooooo gaaf, tweede vraag was of wij dan een zwarte of een blauwe wilden, ik schreeuwde meteen 'BLACK!!' Dat staat stoerder namelijk haha! Als we eerder waren geweest hadden we ook nog de mogelijkheid om een gele te nemen.. maar misschien zou dat iets te veel van het goede zijn geweest he:P 

maandag 9 augustus 2010

Nieuw comment systeem!


Hoi!
Laris en ik hebben een nieuw comment-systeem op onze blog gezet. 
Hiermee kan je makkelijker comments plaatsen en overzichtelijker!
 Bovendien kun je met dit systeem op elkaar reageren. ILIKE!
Helaas zijn hierdoor alle andere comments verdwenen...
Hihi comment again if you like!
Sowieso als je meedoet aan de winactie!! Handig om te weten hoeveel er meedoen etc hihi!
En... comments zijn leuk!

XOXO TARA

WINNEN? de matte 88 palette


Zoals jullie hebben gelezen is mijn zus Larissa op dit moment op vakantie in het zonnige Myrtle Beach.
Wij vonden het weer tijd voor een win-actie!
Namelijk het matte 88 palette!! Zoals hierboven weergeven. 
88 kleuren oogschaduw, matte en een paar met parelmoer! Heel mooi, heel handig en lekker veel!! Wie wilt dit nou niet winnen?!


Myrtle Beach; dag 3 (& dag 4)


zaterdag

Hallo iedereen! 
De eerste 2 dagen was het weer hier niet heel geweldig, de temperatuur was rond de 20/25 graden en we hebben heftige onweersbuien meegemaakt, gepaard met harde wind! Eindelijk werd het zaterdag weer lekker weer, we hebben toen dan ook meteen de kans gepakt om naar het strand en zwembad te gaan!
zondag 8 augustus 2010

Shoplog Tara!


Afgelopen woensdag ben ik met Larissa wezen shoppen in Utrecht. Deze uilen ring (H&M 4,95 euro) wilde ik al hebben voor de vakantie maar was er toen niet in mijn maat (xs-s) maar nu gelukkig wel : D Finally got it!! Ik hou van uilen!! en van ringen!! Love it!

zaterdag 7 augustus 2010

CherryFizzSweets!

We'v got some cupcakes delivered at our house!
And they're YUMMY!! 
Nomnomnomnom!!


De cupcakes zijn van CherryFizz.nl.
Dit is een webshop waar je de cupcakes kunt bestellen, met liefde en passie gemaakt door Gonny. De cupcakes zijn cute en heerlijk!

Update vakantie Myrtle Beach; dag 2

Shop, shop, shop! Victoria Secret en Hottopic
Vandaag (vrijdag) wilden wij eigenlijk een lekker op het strand hangen en eventueel wat bij te slapen, na de vermoeiende dag van gisteren. Helaas bleek het weer niet lekker genoeg te zijn om dit plan door te zetten... 

Update vakantie Myrtle Beach; vliegreis


Hallo iedereen! Hier een berichtje uit het -momenteel- regenachtige en stormige Myrtle Beach. Karin, mijn reisgenootje en vriendinnetje en ik hebben deze reis naar het Amerikaanse Myrtle Beach als onze zwaarste ooit ervaren! Wat een pech hebben we gehad!! ... 

vrijdag 6 augustus 2010

Cupcake nails!

Wat mijn zus kan, kan ik ook?

Mijn zus Serena is van beautylab.nl en ze had ooit cupcake nagels gemaakt!

Stay tuned on our blog


Binnenkort op Kittehs Cupcakes
Een nieuwe Winactie!! 

Deze keer iets in de categorie: Beauty!
Jullie gaan het leuk vinden!! Ik weet zeker dat jullie willen winnen!!

XOXO TARA & LARISSA

Tara's friday outfit


Dit is een nieuw shirt!! Afgelopen week gekocht. Het is een honkbal shirt van de Yankees! (Britain, 24,99 euro) Dont you just love it?

woensdag 4 augustus 2010

Inception vanavond

Oehhh 
Op dit moment zit ik in de bios de film Inception te kijken met vriendinnen, ik heb hier veel dingen over gehoord!! Dat de film super goed is, heel strak maar ook lastig te begrijpen! Ik heb er zin in en ben benieuwd!
Ik hou van films kijken!!

Dit is de trailer:

Hebben jullie deze film al gezien?
Wat zijn nog meer aanraders qua films? 

XOXO TARA!

Larissa op vakantie: Myrtle Beach 2010

Mei '08 - September '08
Je zal vast denken, Myrtle Beach? Waar is dat nou weer! 2 jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om mijn afstudeerstage, van 5 maanden, te doen in het buitenland. Ik wilde en moest perse naar Amerika!! 
Vodafone ManiCurve Event


Afgelopen 31 juli, zaterdag, ging ik met Serena mee naar het Voadafone ManiCurve Event. Je kon hier je nagels laten doen door 4 professionals (FOR FREE!) en tegelijkertijd kans maken op een BlackBerry Curve Prepaid, wauw!

Tara's party outfits 4,5,6! (kos)

Hallo!!

Dit zijn drie andere party outfits die ik op Kos heb gedragen, ik droeg vaak korte kleding omdat het echt heet was met uitgaan haha!  :) Enjoy!
dinsdag 3 augustus 2010

Larissa's Favorites (of all time?!)Het leek mij leuk om een post te doen met mijn favoriete items. Deze items gaan al meerdere seizoenen met mij mee en kunnen met van alles gecombineerd worden...

maandag 2 augustus 2010

Kos appartement Phillipion

Hallo!!
In Kos zaten wij in appartement Phillipion, met een 2 persoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Een keuken met magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en 2 kookpitten die wij overigens niet gebruikt hebben haha!
We hebben de kleding kast direct ingericht en de kaptafel vol gezet. Hier zijn wat foto’s toen het nog netjes was haha!


Nails; manicurve Vodafone event


Do you like my nails?
Ze zijn gedaan op de manicurve Vodafone event!! Ik zal snel betere foto's plaatsen!!
Was jij er ook bij?

XOXO TARA!

Haribo gummieberen..


Hoppaa!! Voor in het vliegtuig had ik Haribo gummieberen gekocht, het was met die warmte daar best wel te verwachten dat ze het niet zouden overleven... Helaas. Het is samengesmolten tot 1 grote berenklont!!


Party outfits nacht 1,2 en 3!Hallo iedereen!!
In Kos ben ik elke nacht uitgeweest, met uitzondering van 2 nachten (de nacht voor Bodrum en de nacht voor de jeepsafari, aangezien we de dag erop om 7 uur op moesten staan haha!) Hierdoor hebben we lekker veel party outfit foto’s haha! Hier zijn de outfits van de 1e drie nachten! Enjoy!

zondag 1 augustus 2010

Larissa's 'Outfit of the day'

zondag 1 augustus '10

Het is inmiddels al laat op de zondagavond, maar ik wilde toch even deze 'outfit of the day' met jullie delen...

Shoplog Tara!! van kleding tot schoolstufff

Ja ja!!
Het is weer eens tijd voor een shoplog van mijn aankopen afgelopen tijd!! 
Ik heb accessoires, spullen voor school, kleding etc etc!!Om te beginnen, deze portemonnee, hoe de binnenkant is ingedeeld vind ik echt super handig. Ik heb al zo'n soort portemonnee maar nog niet met panterprint!! I Love It!
De porto is van de Claires en was afgeprijsd naar 7 euro.