zaterdag 31 juli 2010

Short message!


Tussen 11 & 2u staan Serena en ik in Almere centrum bij de Vodafone stand!
Maak kans op een prepaid BlackBerry!!

Misschien tot zo!

XOXO TARA!

P.s. mijn blogposts die ik had gemaakt werden een beetje rommelig gepresenteerd op de site.. ik zal deze a.s.a.p. aanpassen en weer neerzetten!

vrijdag 30 juli 2010

Kos Jeepsafari 2

Lekker krap!
Hallo!! dit is Kos Jeepsafari deel 2
Nog even wat extra foto's en informatie!!
Wat ik was vergeten te vertellen is dat we met 4 meiden in 1 jeep zaten en dat behoorlijk krap was achterin! Gelukkig zijn wij niet heel breed maar we zaten wel muurvast haha! Normaal gesproken zitten er 2 personen achterin en 1 voor maximaal ipv 3 achterin.

Kos Jeepsafari


Hallo iedereen! Allereerst mijn jeepsafari ervaring die ik had op mijn vakantie in Kos.
Kos is een vrij klein eiland van ongeveer 320 km. oppervlakte. Met de jeep hebben we een jeepsafari door heel Kos gereden.

donderdag 29 juli 2010

Hoi ik ben Tara!

Tara Victoria
Hallo iedereen!
Dit is dus de nieuwe blog van ons waar we verder gaan bloggen!! Via deze site kunnen is het voor ons makkelijker en overzichtelijker en kunnen we de site wat mooier maken. Erg prettig dus haha!

Ohh en Kos!! Sowieso wil ik terug!! Ik moet zeggen, ik heb zoooveeeeel over Kos te vertellen dat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen!! lastig lastig!!


woensdag 28 juli 2010

Hoi, ik ben Larissa ...

Larissa Kara
Zoals Tara al eerder aankondigde op haar vorige blog, ga ik vanaf nu samen met haar deze blog beheren. Tara kennen jullie natuurlijk al, vandaar dat ik mij in deze post even wil voorstellen. Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je in je hoofd een heel mooi stukje hebt bedacht over wat je wilt neerzetten, maar zodra je vingers het toetsenbord raken je het kwijt bent?... Nou dat heb ik nu! Ik wil niet een saai lang verhaal neerkwakken, vandaar even kort wat feitjes over mij.