vrijdag 24 december 2010

Christmas decorations, filmpje

Het is alweer bijna zover, vanavond is het kerstavond. Voordat het zover is, willen wij nog laten zien hoe wij ons huis hebben versiert. Glitters, kleurtjes en lampjes! 


De kerstboom versieren wij altijd gewoon 'random'. We hangen erin wat we mooi vinden, zo is die altijd al geweest. Vol kleuren en glitters en verschillende ballen. Geen thema kerstboom gelukkig, doe ons maar een zogenaamde rommelboom. Veel interessanter en kleuriger! Helaas dit jaar geen zuurstokjes in de boom, die zijn we vergeten! Ook de kerstkransjes hangen er niet in... snoepen uit de boom wordt hem niet dit jaar! Onder de boom leggen we, zoals het eigenlijk ook hoort! De cadeaus!! Elke keer als we langs de boom lopen willen we eigenlijk al de cadeaus openen... Nog eventjes wachten!

Op de trap hebben wij een slinger hangen, vol beertjes en rendiertjes in kerstkleding. Ook hangen er engeltjes aan met zuurstokjes! Ze zijn naakt en super cute! Mama's favorite!

Dit jaar hebben we op de voordeur een Let it Snow bord hangen met kerstmannentjes, vroeger hadden we altijd een kerstkrans.

Ook hebben we nog  de krans met de tortelduifjes!! Love peace and happiness! Zo hoort kerst te zijn :)
Love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen