maandag 2 augustus 2010

Party outfits nacht 1,2 en 3!Hallo iedereen!!
In Kos ben ik elke nacht uitgeweest, met uitzondering van 2 nachten (de nacht voor Bodrum en de nacht voor de jeepsafari, aangezien we de dag erop om 7 uur op moesten staan haha!) Hierdoor hebben we lekker veel party outfit foto’s haha! Hier zijn de outfits van de 1e drie nachten! Enjoy!

Simpele outfit 1e nacht: H&M tanktop, kettingen en een spijkershort ook H&M.

2e nacht: kroegentocht! van links naar rechts: Jorike; zwart wijdvallend jurkje met vleermuismouwen, Leonie; zwart jurkje boven strak en onder losvallend, Celesta; witte tanktop en een groen shortje, Ik; bloemenjumpsuit van H&M en sandaaltjes van Van Haren.
3e nacht in een witte hoge taille short (zara),  zwart-wit gestreept ruimvallend shirtje met vleermuismouwen (H&M) en sleehakken.

Uitgaan was super gezellig, de 1e nacht was het vooral eventjes rondkijken, veeeeel proppers hingen er aan ons en toen wisten we niet wat we moesten doen.. De 2e nacht hadden we kroegentocht, konden we elke kroeg langs, superhandig om te kijken hoe alles is! (plus gratis shotjes) Het was echt super gezellig en toen hebben we wat vrienden gemaakt haha!) Ik zal nog een keer iets plaatsen over uitgaan in Kos!

XOXO TARA!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen